Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2017
 • Trainee Achiziții

  Dorim să investim în oamenii care aleg să ne fie alături şi să le oferim oportunitatea unui început de carieră promiţător.

 • Primul pas în carieră?

  cariera

  Alătură-te echipei Lidl! Ne dezvoltăm împreună.

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Studenți și absolvenți

studenti, cariera, absolventi, beneficii
Primul pas
spre o
carieră surprinzătoare

Studenți și Absolvenți

 • Începe-ți cariera cu Lidl Internship!

  Pentru că meriți să fii surprins, Lidl îți oferă oportunitatea să acumulezi experiență profesională într-un mediu dinamic și să lucrezi cu specialiști în domeniu.

  Pe parcursul celor 3 luni de internship, vei avea parte de un proces de școlarizare consolidat prin activități practice, acces la programul de mentorat și remunerație lunară, având posibilitatea de a rămâne în companie la finalul programului.

  Dacă vrei să îți pui bazele unei cariere de succes, aplică online până la data de 21 mai 2017.

  Tu te-ai hotărât ce faci vara asta?

  » Află mai multe informații
 • achiziții, marketing

  Management Trainee Achiziții

  Programul nostru de Management Trainee Achiziții a fost lansat pentru a dezvolta într-un ritm dinamic angajați Lidl în unul dintre cele mai interesante și dinamice domenii de activitate prezente în companie - Achizițiile.
  În cele 12 luni de școlarizare prevăzute în program, ca și candidat, vei beneficia de un pachet salarial peste medie, program intens de pregătire profesională în cadrul departamentului noastru de Achiziții, mentorat pe tot parcursul programului și traininguri pentru dezvoltarea competențelor personale. Ca și rezumat, putem descrie această oportunitate ca un important pas în evoluția ta spre o carieră cât mai surpinzătoare alături de cei mai buni specialiști din retail.

  » Află mai multe
 • campionat, management, echipa, cariera, Lidl

  Înscrie-te în Campionatul de Management! Alege un program dedicat tinerilor care știu ce vor să facă după facultate.

  Când știi ce vrei, nu îți rămâne decăt să te înscrii în Campionatul de Management, un program complex de formare profesională conceput pentru tinerii determinați.
  Timp de 18 luni parcurgi circuitul de formare sistematică și practică în toate departamentele Lidl, ai parte de un Mentor pe întreg parcursul programului, beneficiezi de un pachet salarial peste medie și la final, de posibilitatea angajării.

  Dacă vrei să ajungi campion Lidl, aplică online până pe 31 mai 2017.

  » Află mai multe informații
 • academia, talente, angajati, echipa, Lidl

  Academia de Talente

  Academia de Talente vine ca un nou proiect de dezvoltare intern, dedicat tuturor colegilor noștri care lucrează în magazine, depozite sau ocupă diferite poziții până la funcție de Șef de Grupă, ori specialiști din Sediul Central. În cazul în care ai peste un an vechime în Lidl, ai șansa să evoluezi profesional și să devii un candidat cheie al celui mai tare antrenament dedicat viitorilor specialiști Lidl în Vânzări, Logistică și Gestionare Stocuri.
  Timp de 12 luni vei lucra prin rotație în toate departamentele din cadrul companiei și vei avea parte de cele mai bune soluții de training și dezvoltare profesională. Sfatul nostru? Lasă-te surprins de oportunitățile pe care ți le-am pregătit!

  » Află mai multe informații
 • studenti, echipa, cariera

  Duales Studium

  Prin programul Duales Studium vrem să oferim tinerilor români șansa unei experiențe internaționale, aceștia având posibilitatea de a studia în Germania în cadrul unei facultăți de prestigiu, beneficiind în același timp și de pregătire practică pentru poziția de Șef de Vânzări.
  Mai precis, Duales Studium se adresează viitorilor absolvenți de liceu care au cunoștințe avansate de limba germană. Programul se desfășoară în Germania pe parcursul a trei ani, timp în care studenții urmează cursurile Facultății de Comerț din Heilbronn și desfășoară în paralel o etapă practică în cadrul magazinelor Lidl. La sfârșitul programului tinerii obțin o diplomă de licență recunoscută internațional și experiență profesională. O rampă de lansare într-o carieră plină de surpize și oportunități.

  » Află mai multe informații