Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login Bookmarks

Lidl ca angajator

Hero Conteaza pe noi

Ce înseamnă o carieră la Lidl?

O carieră la Lidl înseamnă și siguranța unui job stabil, și șansa de a evolua în fiecare zi.

#noiLidl știm că putem crește doar împreună cu fiecare membru al echipei noastre. De aceea, le oferim tuturor colegilor noștri șansa să își construiască o carieră de succes, iar pentru aceasta investim constant în formarea și dezvoltarea lor, pe toate planurile. Fie că lucrează în sediul central, în centrele logistice sau în magazine, cu toții se dedică acelorași valori și motivației de a face compania Lidl în fiecare zi tot mai bună.

La Lidl, știm ce contează cu adevărat și ținem cont de asta în fiecare zi. Contează pe noi pentru tot ce contează!

Contează pe noi pentru un job sigur

Credem că stabilitatea e o condiție esențială pentru performanță. De aceea, #noiLidl, le oferim colegilor noștri un job sigur, într-o echipă în care fiecare membru are un rol important.

99% dintre cei peste 12.000 de colegi din echipa Lidl au contract pe perioadă nedeterminată și aproape 1000 dintre ei sunt alături de noi din 2011, când am intrat pe piața din România.*

Contează pe noi să crești și în pregătire, nu doar în vechime

Investim constant în formarea și dezvoltarea tuturor membrilor echipei noastre, indiferent de poziție sau experiență. Astfel, orice coleg din magazine, depozite sau sediile administrative are posibilitatea de a-și dezvolta carieră împreună cu Lidl, inclusiv prin promovarea pe poziții de management.

Anual, echipa Lidl participă la peste 450.000 de ore de training.*

Contează pe noi pentru oportunități egale și respect pentru diversitate

Asigurăm un sistem de salarizare echitabil și nediscriminatoriu pentru toate rolurile din cadrul companiei și oferim oportunități egale tuturor celor care își doresc să crească alături de #noiLidl, indiferent de vârstă, gen, poziție sau experiență.

Peste 50% dintre colegii cu funcție de conducere din echipa Lidl sunt femei.*

Contează pe noi pentru beneficii clare, nu doar responsabilități clare

Știm cât de important e să fii motivat nu doar de un mediu de lucru prietenos și dinamic, ci și de un pachet salarial și de beneficii cu adevărat atractiv. De aceea, pentru #noiLidl, remunerația și beneficiile oferite rămân aspecte importante, și în consecință, revizuim an de an întregul pachet de compensații și beneficii, astfel încât să fie cu adevărat valoroase pentru colegii noștri – de la asigurare privată de sănătate, la zile în plus de concediu în funcție de vechime, până la diverse bonusuri garantate.

Contează pe noi că ai și colegi de treabă, nu doar treabă

Contează pe #noiLidl să faci parte dintr-o echipă pe care te poți baza, în care poți crește și de la care poți învăța în fiecare zi. Credem în puterea unei echipe unite și a unui mediu de lucru în care fiecare dintre colegii noștri să se simtă apreciat și susținut.

 

*Potrivit datelor din decembrie 2023.

Povestea Lidl în România

Suntem prezenți pe piața din România din 2011, timp în care am crescut ambițios și sustenabil, oferind produse de calitate cumpărătorilor, respect partenerilor, proiecte și investiții comunităților și mediului și un loc de muncă stabil și atractiv angajaților noștri. În prezent avem peste 350 de magazine, 6 centre logistice și peste 12.000 de angajați în toată țara și am fost desemnați Angajator de Top atât în România, cât și în Europa pentru al șaptelea an consecutiv.

Mândri să fim angajator de top!

Întrebări frecvente

Cum aplic la un job Lidl

Cont candidat

Procesul de recrutare și selectie

Perioada de onboarding