Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
10ani#BucuriaLidl

De 10 ani ducem #BucuriaLidl mai departe

De 10 ani scriem povești despre implicare, respect și echipă. La LIDL prețuim oamenii și experiența lor, pentru că performanța fiecăruia ne duce mai departe.

Împreună am demonstrat ce înseamnă excelența în retail, cum fiecare coleg contribuie la reușitele echipei și că ceea ce ne leagă e tot ce contează.  

Credem într-un viitor mai bun, credem în oameni și în nevoile lor, iar acum, după 10 ani de performanțe atinse în echipă, ne respectăm în continuare promisiunea de a face din povești realitate. 

De zece ani generăm pentru oamenii din toate zonele țării oportunități de angajare, de evoluție în carieră și de atingere a performanțelor dincolo de așteptări.  

De 10 Ani ducem bucuria Lidl mai departe! 

Valorile noastre

Echipa2
Comunitate
Smile

Suntem mai mult decât colegi. Suntem o echipă.

Ne respectăm și punem preț pe relația pe care o construim cu cei din jurul nostru. Știm că suntem diferiți, dar rămânem împreună, iar asta ne apropie de succes.

Este mai mult decât un loc de muncă. Este o comunitate.

Suntem atenți la statistici și rapoarte, dar și la dezvoltarea fiecăruia dintre noi, pentru ca rezultatele bune să fie obținute cât mai eficient.

Este mai mult decât un job. Este o carieră

Învățăm, creștem și ne bucurăm împreună de reușite. Avem zilnic oportunitatea de a descoperi lucruri noi și de a evolua. Cultivăm potențialul fiecăruia și îl aducem la cote maxime.