Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2020

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Alege
Angajatorul
Lidl!

Echipa Lidl

avatar1

Cine poate aplica?

Fiecare poziţie vacantă publicată pe canalele de recrutare este definită prin descrierea postului. Analizaţi cerinţele şi responsabilităţile postului şi dacă profilul dvs. se potriveşte cu descrierea postului, aplicaţi. Urmăriţi cu atenţie dacă studiile, experienţa profesională, orientarea dvs. în carieră se potrivesc cu cerinţele anunţului de angajare.

Când pot aplica?

Suntem în continuă căutare de candidaţi potriviţi pe care să îi alăturăm echipei Lidl. Urmăriţi oferta noastră de locuri de muncă şi trimiteţi candidatura dvs. în momentul în care un anunţ de angajare este activ. Completaţi chestionarul de candidatură aferent poziţiei pentru care aplicaţi şi atasaţi un CV actualizat.

Cum caut şi cum aplic pentru o poziţie vacantă?

Avem grijă ca pagina de cariere să fie actualizată zilnic pentru a afişa proiectele în derulare şi posturile vacante în Lidl România. Accesaţi categoria de interes pentru dvs. (ex: Poziţii în Magazin) şi folosiţi filtrele pentru un rezultat cât mai apropiat de nevoile dvs. Înainte să trimiteţi aplicaţia dvs, asiguraţi-vă că toate câmpurile completate în formularul online de candidatură au fost introduse corect.

Ce aptitudini şi abilităţi trebuie să întrunesc pentru a lucra la Lidl?

Fiecare poziţie are cerinţe diferite referitor la calificări, aptitudini şi abilităţi. Verificaţi descrierea detaliată a postului pentru care aplicaţi pentru a afla mai multe informaţii. Însă ca şi caracteristică definitorie, ne dorim angajaţi motivaţi, cărora le place să lucreze într-un mediu dinamic şi plăcut. Căutăm candidaţi care îşi doresc să se dezvolte, împreună cu noi, în domeniul comerţului.

Am aplicat pentru una din poziţiile deschise? Care sunt următorii paşi?

După ce aplicaţia dvs. va intra în baza noastră de date, vă trimitem la scurt timp o confirmare de primire pe e-mail. Responsabilii de angajare vor analiza profilul dvs. şi vor realiza o primă selecţie. În cazul în care sunteţi selectat pentru un interviu, veţi fi contactat de către un responsabil resurse umane pentru a stabili detaliile. Indiferent de rezultatul selecţiei, veţi primi un feedback din partea noastră.