Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2020
 • Programul Junior Buyer

  Dorim să investim în oamenii care aleg să ne fie alături şi să le oferim oportunitatea unui început de carieră promiţător.

  » Mai multe informaţii
 • Primul pas în carieră?

  cariera

  Alătură-te echipei Lidl! Ne dezvoltăm împreună.

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Studenți și absolvenți

studenti, cariera, absolventi, beneficii


Studenți și Absolvenți

 • academia, talente, angajati, echipa, Lidl

  Comerciant–Vânzător

  Certificare Internațională - Școala Profesională

  Lidl România se implică, în premieră, într-un nou proiect de școlarizare alternativă, ce vizează elevii care au terminat clasa a VIII-a și au până în 26 ani. Aceștia vor fi formați pentru meseria de Comerciant-Vânzător. Dorim să consolidăm, astfel, o componentă importantă pe piața muncii din România, componentă de mare succes în toată Europa – Școala Profesională.
  Școala de Carte și Meserii deschide tinerilor calea spre o carieră de succes, fiind un program de formare profesională realizat după model german, în cadrul căruia se îmbină partea teoretică cu cea practică.

  » Află mai multe informații
 • achiziții, marketing, buyer

  Programul Junior Buyer

  Ca Junior Buyer te bucuri de libertatea de a merge singur în căutarea ofertei perfecte și de a lua propriile decizii. În acelaşi timp te poţi baza în întregime pe puterea unui grup internaţional de firme. În calitate de Achizitor Junior îți ascuţi simţurile pentru produsele tale  –  prin analize inovative ale tendinţelor, iscusinţă privind negocierea în cadrul achiziţiei şi printr-un design inconfundabil al ambalajelor.

  Durata programului este de 12 luni, timp în care vei cunoaște activitatea diverselor departamente din cadrul companiei, cea mai mare parte din timp urmând să o petreci alături de colegii noștri de la Achiziții. Iar final îți oferim posibilitatea unei cariere alături de echipa noastră de succes din cadrul departamentului de Achiziții.

  » Află mai multe