Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2019
 • Programul Junior Buyer

  Dorim să investim în oamenii care aleg să ne fie alături şi să le oferim oportunitatea unui început de carieră promiţător.

  » Mai multe informaţii
 • Primul pas în carieră?

  cariera

  Alătură-te echipei Lidl! Ne dezvoltăm împreună.

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Studenți și absolvenți

studenti, cariera, absolventi, beneficii
Primul pas
spre o
carieră surprinzătoare

Studenți și Absolvenți

 • academia, talente, angajati, echipa, Lidl

  Comerciant–Vânzător

  Certificare Internațională - Școala Profesională

  Lidl România se implică, în premieră, într-un nou proiect de școlarizare alternativă, ce vizează elevii care au terminat clasa a VIII-a și au până în 26 ani. Aceștia vor fi formați pentru meseria de Comerciant-Vânzător. Dorim să consolidăm, astfel, o componentă importantă pe piața muncii din România, componentă de mare succes în toată Europa – Școala Profesională.
  Școala de Carte și Meserii deschide tinerilor calea spre o carieră de succes, fiind un program de formare profesională realizat după model german, în cadrul căruia se îmbină partea teoretică cu cea practică.

  » Află mai multe informații
 • studenti, echipa, cariera

  Duales Studium

  Prin programul Duales Studium vrem să oferim tinerilor români șansa unei experiențe internaționale, aceștia având posibilitatea de a studia în Germania în cadrul unei facultăți de prestigiu, beneficiind în același timp și de pregătire practică pentru poziția de Șef de Vânzări.
  Mai precis, Duales Studium se adresează viitorilor absolvenți de liceu care au cunoștințe avansate de limba germană. Programul se desfășoară în Germania pe parcursul a trei ani, timp în care studenții urmează cursurile Facultății de Comerț din Heilbronn și desfășoară în paralel o etapă practică în cadrul magazinelor Lidl. La sfârșitul programului tinerii obțin o diplomă de licență recunoscută internațional și experiență profesională. O rampă de lansare într-o carieră plină de surprize și oportunități.

  » Află mai multe informații
 • achiziții, marketing, buyer

  Programul Junior Buyer

  Ca Junior Buyer te bucuri de libertatea de a merge singur în căutarea ofertei perfecte și de a lua propriile decizii. În acelaşi timp te poţi baza în întregime pe puterea unui grup internaţional de firme. În calitate de Achizitor Junior îți ascuţi simţurile pentru produsele tale  –  prin analize inovative ale tendinţelor, iscusinţă privind negocierea în cadrul achiziţiei şi printr-un design inconfundabil al ambalajelor.

  Durata programului este de 12 luni, timp în care vei cunoaște activitatea diverselor departamente din cadrul companiei, cea mai mare parte din timp urmând să o petreci alături de colegii noștri de la Achiziții. Iar final îți oferim posibilitatea unei cariere alături de echipa noastră de succes din cadrul departamentului de Achiziții.

  » Află mai multe