Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2020

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post
 • Informații importante în contextul situației actuale, COVID-19

  Cu titlu de excepție de la procedurile noastre standard de recrutare și selecție vă informăm că în această perioadă:

  - Joburile noastre sunt în continuare deschise însă pot apărea întârzieri în procesul de recrutare;
  - Încercăm, acolo unde este posibil, să înlocuim întâlnirile față în față din procesul de recrutare cu instrumente de selecție digitală;
  - Suntem în continuare disponbili dacă vă doriți să aflați mai multe detalii privind statusul din cadrul procesului de recrutare.

 • Mulțumim celor care fac eforturi nemărginite!

  #ImpreunaInSiguranta putem trece peste orice, iar acum, mai mult ca oricând, este timpul să le mulțumim celor care fac eforturi nemărginite pentru ca noi toți să putem spune că #AcasaSuntemBine. Le suntem recunoscători celor care fac ca lumea noastră să se învârtă chiar și în perioada aceasta, dar și celor care aleg să acționeze responsabil și să stea mai mult acasă. Le mulțumim colegilor noștri pentru efortul și implicarea neîntreruptă din această perioadă. Suntem extrem de mândri de ei și știm că datorită lor reușim să oferim în continuare #bucuriaLidl clienților noștri!

  » Video aici
 • Mândri să fim parte din topul 100 al celor mai buni angajatori!

  Mândri să fim ANGAJATOR DE TOP!


  Pentru al patrulea an consecutiv, Lidl România obține certificarea "Top Employer" și își consolidează poziția de Angajator de Top la nivel național și în Europa. Certificarea este acordată de institutul independent "Top Employers" din Olanda, în urma unui proces riguros de audit.

  Lidl a obținut cel mai mare scor la capitolul Leadership&Development (93%), reflectând excelența în ceea ce privește oportunitățile de dezvoltare oferite angajaților. Astfel, Lidl este una dintre companiile în care angajații își pot construi o carieră, în adevăratul sens al cuvântului.

   

 • Dă #bucuriaLidl mai departe!

   

  Știai că poți să faci posibilă bucuria, în fiecare zi? Hai în echipa Lidl și dă mai departe bucuria produselor noastre de cea mai bună calitate, la cel mai bun preț.

  » Aplică acum și fă primul pas către o carieră surprinzătoare!
 • Caravana Joburilor

  Prinde Job Bus-ul Lidl, hai în echipa noastră și dă mai departe #BucuriaLidl!

  » Află programul Caravanei Joburilor aici!
 • Programul Junior Buyer

  Ca Junior Buyer te bucuri de libertatea de a merge singur în căutarea ofertei perfecte și de a lua propriile decizii. În același timp te poți baza în întregime pe puterea unui grup internațional de firme. În calitate de Achizitor Junior îți asculți simțurile pentru produsele tale - prin analize inovative ale tendințelor, iscusință privind negocierea în cadrul achiziției și printr-un design inconfundabil al ambalajelor.

  Durata programului este de 12 luni, timp în care vei cunoaște activitatea diverselor departamente din cadrul companiei, cea mai mare parte din timp urmând să o petreci alături de colegii noștri de la Achiziții, iar la final îți oferim posibilitatea unei cariere alături de echipa noastră de succes din carul departamentului de Achiziții.

  » Află mai multe!