Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2019

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Sediul Central

Împreună scriem
aceeași poveste de succes,
orientați spre rezultat.
Sediul Central
 • Caravana Joburilor

  Prinde Job Bus-ul Lidl, hai în echipa noastră și dă mai departe #BucuriaLidl!

  » Află programul Caravanei Joburilor aici!
 • Campionatul de Management

  Construiește-ți cariera în Lidl!

  Dacă ești student sau masterand la Universitatea de Construcții, hai să vezi ce înseamnă să îți construiești o carieră la Lidl! Ți-am pregătit un program plătit de internship, cu posibilitatea de angajare la final. Trimite CV-ul tău pe adresa recrutare@lidl.ro.

 • Programul Junior Buyer

  Ca Junior Buyer te bucuri de libertatea de a merge singur în căutarea ofertei perfecte și de a lua propriile decizii. În același timp te poți baza în întregime pe puterea unui grup internațional de firme. În calitate de Achizitor Junior îți asculți simțurile pentru produsele tale - prin analize inovative ale tendințelor, iscusință privind negocierea în cadrul achiziției și printr-un design inconfundabil al ambalajelor.

  Durata programului este de 12 luni, timp în care vei cunoaște activitatea diverselor departamente din cadrul companiei, cea mai mare parte din timp urmând să o petreci alături de colegii noștri de la Achiziții, iar la final îți oferim posibilitatea unei cariere alături de echipa noastră de succes din carul departamentului de Achiziții.

  » Află mai multe!
 • Mândri să fim parte din topul 100 al celor mai buni angajatori!

  Mândri să fim ANGAJATOR DE TOP în România
  Institutul independent “Top Employers“ aflat în Amsterdam și Düsseldorf premiază anual angajatorii de top din întreaga lume, angajatori care se remarcă prin programele lor dedicate angajaților și prin oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă. Lidl România a obținut pentru al treilea an consecutiv certificarea “Top Employer“.

   

 • Dă #bucuriaLidl mai departe!

  Noi, echipa Lidl, oferim bucuria produselor din îndrăgitele săptămâni tematice clienților din întreaga țară, chiar dacă nu ne cheamă Maria Fernanda, Pierre sau Francesca. Vino alături de noi și hai să dăm mai departe #bucuriaLidl.