Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2020

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Alege
angajatorul
Lidl

avatar1

Ce se întâmplă la finalizarea programului? Sunt obligat să lucrez pentru Lidl?

Contractul încheiat cu Lidl Stiftung (sediu Lidl Germania) este pe o durată de 3 ani. La finalizarea programului, nu există obligativitate contractuală de prelungire din partea niciunei părți implicate.

Dacă nu am certificat care să ateste nivelul de limba germană, însă am cunoștințele necesare, pot să aplic?

Da, puteți să aplicați, cu condiția ca, în cazul în care sunteți selectat să obțineți acest certificat până la începerea programului.

Costurile privind transportul sunt suportate de către companie?

Un drum dus-întors în Germania este suportat de către companie. Drumul dus fiind considerat momentul în care încep cursurile şi întors la sfârşitul celor 3 ani de pregătire.

Trebuie să îmi plătesc cazarea?

Doar pe parcursul etapelor teoretice studenţii trebuie să îşi acopere cazarea individual. Pe parcursul etapei de practică (activitate în magazin), compania oferă cazare și diurnă conform legislaţiei în vigoare din Germania).

Câte ore voi lucra în etapele de practică?

În perioada de practică, studenţii vor lucra aprox. 42-45 ore/săptămână.

Ce se întâmplă dacă renunț pe parcursul celor trei ani de zile?

În cazul în care un student renunţă pe parcursul celor 3 ani şi nu doreşte să continue acest program, este suficient să îşi prezinte demisia. Acesta nu este obligat să ramburseze contravaloarea cheltuielilor aferente programului Duales Studium.

Câte zile de concediu voi avea?

Studenţii beneficiază de 30 de zile de concediu plătit (conform legislaţiei în vigoare din Germania), zile de care pot beneficia cu acordul şefului de magazin doar în etapa practică. Foarte important: vacanţele standard din timpul anului universitar nu se aplică în cadrul acestui program.