Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2017

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Management Trainee Achiziții

Detalii despre program

Ce presupune programul Management Trainee Achiziții?

Dacă vrei să cunoști lumea achizițiilor într-o companie mulținațională de retail și să fii tu cel care decide ce produse ajung în magazinele Lidl, atunci acest program este exact oportunitatea pe care o așteptai.

Ca Junior Buyer te bucuri de libertatea de a merge singur în căutarea ofertei perfecte și de a lua propriile decizii. În acelaşi timp te poţi baza în întregime pe puterea unui grup internaţional de firme. În calitate de Achizitor Junior îți ascuţi simţurile pentru produsele tale  –  prin analize inovative ale tendinţelor, iscusinţă privind negocierea în cadrul achiziţiei şi printr-un design inconfundabil al ambalajelor.

Ai un ochi nu doar pentru detalii, ci şi pentru ansamblu şi acţionezi foarte rapid  când se arată şansele. Pare a fi jobul perfect pentru tine? Chiar este.

Durata programului este de 12 luni, timp în care vei cunoaște activitatea diverselor departamente din cadrul companiei (vânzări, depozit și alte departamente din Sediul Central), cea mai mare parte din timp urmând să o petreci alături de colegii noștri de la Achiziții. Iar final îți oferim posibilitatea unei cariere alături de echipa noastră de succes din cadrul departamentului de Achiziții.

Beneficiile programului

Programul îți asigură un mediu dinamic și sarcini variate, iar prin intermediul unui plan de școlarizare bine structurat vei fi inițiat în lumea surprinzătoare a achizițiilor.

Vei beneficia de un mediu internaţional și o remuneraţie peste nivelul mediu, precum și diverse beneficii de recreere și oferte la abonamente fitness. Vei avea acces și la o asigurare privată de sănătate, iar la finalul programului poți deveni colegul nostru în departamentul de Achiziții, având siguranța unui post stabil.

Profilul tău:

  • Ai studii încheiate sau ești student în an terminal, studiile economice reprezintă un avantaj
  • Cunoști foarte bine limba germană. Limba engleză este considerată un avantaj
  • Experiența de bază în domeniul achiziţiilor/comerţului/managementului produselor – reprezintă un avantaj
  • Ai o afinitate pentru comerțul alimentar
  • Dai dovadă de flexibilitate, dar și entuziasm în a învăța lucruri noi și a obține rezultate foarte bune în proiectele pe care le coordonezi
  • Ești o persoană ambițioasă, cu o atitudine sigură și îți place să interacționezi cu diverse persoane
  • Ai abilităţi analitice accentuate

 

Perioada și etapele desfășurării programului

Desfășurarea programului - etapele de școlarizare:

Pe tot parcursul programului de formare și dezvoltare, vei parcurge diferite etape de școlarizare:

Cum te poți înscrie?

Dacă vrei și tu să afli cum e să faci parte din echipa de succes a unui angajator de top, urmărește-ne pentru a fi la curent cu startul următoarei ediții!

Aplică acum!