Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2020

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Echipele Expansiune, Construcţii şi Servicii Centrale

Apropierea faţă de client este un obiectiv al companiei urmărit printr-o strategie unitară în întreaga Europă. Clienţii noştri apreciază faptul că suntem situaţi în zone foarte accesibile şi dispunem de o infrastructură modernă.
Echipele din cadrul Departamentelor Expansiune, Construcţii şi Servicii Centrale sunt responsabile cu extinderea activităţii grupului Lidl în România.


Echipa de Servicii Centrale
Echipa Serviciilor Centrale se ocupă cu achiziţionarea echipamentelor necesare funcţionării magazinelor. Găsirea celor mai buni prestatori de servicii interne care să susţină desfăşurarea activităţii companiei noastre se numără printre cele mai importante responsabilităţi ale echipei de Servicii Centrale.

 

Echipa de Expansiune
Se ocupă cu identificarea locaţiilor adecvate care presupune cunoaşterea detaliată a unui oraş din punct de vedere al concurenţei, al fluxului de cumpărători sau al dezvoltării sale economice. De asemenea este necesară şi o bună cunoaştere a terenurilor din localitatea respectivă sub toate aspectele relevante – juridice, tehnice şi economice.


Echipa de Construcţii
Echipa de Construcţii este cea care asigură organizarea, coordonarea şi realizarea proiectelor de construire, de extindere sau de reamenajare a magazinelor şi a centrelor noastre logistice. Pentru cumpărături cât mai confortabile, dorim să le oferim clienţilor noştri cele mai moderne construcţii cu o arhitectură funcţională, cu spaţii de vânzare încăpătoare şi culoare largi, cu accese rutiere degajate şi cu parcări situate la nivelul solului.