Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2019

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Protecţia Datelor

Protecția datelor pe cariere.lidl.ro
 

Politica de confidențialitate

 

Ne bucurăm că sunteți interesat/ă de protecția datelor pe pagina noastră de Internet. Ne dorim să vă simțiți confortabil/ă și în siguranță la vizitarea paginii noastre și să priviți modul nostru de implementare a politicii de protecție a datelor ca pe o caracteristică a calității, orientată către client.

 

Următoarele mențiuni privind protecția datelor au rolul de a vă informa asupra tipului și limitelor prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal la vizitarea paginii noastre de Internet. Datele cu caracter personal sunt informații care pot fi sau vor putea fi atribuite direct sau indirect persoanei dumneavoastră. Baza legală pentru protecția datelor o constituie îndeosebi Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).

 

Cuprins

1. Generalități

2. Accesarea paginii noastre de Internet

3. Prezență online și optimizarea paginilor de Internet

3.1 Cookies – Generalități

3.2 Google Analytics

3.3 Direcționarea în cadrul site-ului și optimizarea acestuia

3.4 Re-Targeting

3.5 Publicitate online în funcție de interesul utilizatorului

3.6 Posibilitate de opoziție/opt-out

4. Contact prin e-mail

5. Plug-in-uri din rețele de socializare

6. Destinatari din afara UE

7. Conținuturi integrate

7.1 Videoclipuri YouTube

7.2 Bing Maps

8. Drepturile dumneavoastră în calitate de persoană vizată

8.1 Generalități

8.2 Dreptul la informare conform dispozițiilor articolului 15 din GDPR

8.3 Dreptul la rectificare conform dispozițiilor articolului 16 din GDPR

8.4 Dreptul la ștergere conform dispozițiilor articolului 17 din GDPR

8.5 Dreptul la restricționarea prelucrării conform dispozițiilor articolului 18 din GDPR

8.6 Dreptul la portabilitatea datelor conform dispozițiilor articolului 20 din GDPR

8.7 Dreptul la opoziție conform dispozițiilor articolului 21 din GDPR

9. Persoană de contact

9.1 Persoana de contact în cazul unor întrebări sau exercitări a drepturilor dumneavoastră în legătură cu protecția datelor

9.2 Persoana de contact în materie de protecția datelor

9.3 Dreptul de a formula plângeri la o autoritate de supraveghere

10. Numele și datele de contact ale operatorului precum și datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor

 

1. Generalități

Odată cu accesarea paginii noastre de Internet sunt transferate diferite informații între dispozitivul dumneavoastră și serverul nostru. Printre acestea pot fi și date cu caracter personal. Informațiile astfel obținute sunt utilizate printre altele pentru optimizarea paginii noastre de Internet sau pentru afișarea materialelor publicitare în browser-ul dispozitivului dumneavoastră. 

2. Accesarea paginii noastre de Internet

Scopurile prelucrării datelor/Temeiul legal:

La accesarea paginii noastre de Internet, sunt transmise automat, fără vreo intervenție din partea dumneavoastră, de către browser-ul utilizat pe dispozitivul dumneavoastră către serverul paginii noastre web, informațiile privind:

  • adresa de IP a dispozitivului dumneavoastră conectat la Internet,
  • data și ora accesării, 

  • denumirea și URL-ul fișierului accesat, 

  • pagina web/aplicația de unde a avut loc accesarea (Referrer-URL),
  • browser-ul utilizat de dumneavoastră și, după caz, sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastră conectat la internet, precum și numele furnizorului de rețea.

Aceste informații sunt stocate temporar într-un așa-numit Log-File în următoarele scopuri:

  • asigurarea unei conexiuni optime,
  • asigurarea unei utilizări confortabile a paginii noastre de Internet/aplicației,
  • evaluarea siguranței și stabilității sistemului.

Temeiul legal pentru prelucrarea adresei de IP îl constituie articolul 6 alineatul (1) litera f) din GDPR. Interesul nostru legitim rezultă din scopurile prelucrării datelor enunțate mai sus. În cazul în care prezentarea servește la pregătirea unui contract, temeiul legal pentru prelucrarea datelor este constituit de articolul 6 alineatul (1) litera b) din GDPR.

Durata stocării/Criterii pentru stabilirea duratei stocării:

Datele sunt stocate timp de șapte zile, după care sunt șterse automat. Dacă încetați utilizarea paginii noastre de Internet, datele de geolocalizare sunt șterse.

3. Prezență online și optimizarea paginilor de Internet

3.1 Cookies – Generalități

Folosim așa-numitele module cookie pe pagina noastră web, în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera f) din GDPR. Interesul nostru de a optimiza pagina noastră de Internet este considerat legitim în sensul dispoziției legale menționate mai sus. Aceste module cookie sunt fișiere mici stocate pe dispozitivul dumneavoastră (laptop, tabletă, smartphone sau altele asemenea) atunci când ne vizitați pagina web. Modulele cookie nu afectează dispozitivul dumneavoastră, nu conțin viruși, troieni și alte tipuri de malware. În modulele cookie sunt stocate informații referitoare la dispozitivul specific utilizat de dumneavoastră. Acest lucru nu înseamnă însă că ne parvin direct date cu privire la identitatea dumneavoastră. Întrebuințarea acestor module cookie ne ajută pe de o parte să facem mai comodă pentru dumneavoastră utilizarea ofertei noastre. Utilizăm așa-numitele module cookie de sesiune pentru a recunoaște că ați vizitat deja pagini individuale ale site-ului nostru. Acestea sunt șterse automat după părăsirea paginii noastre de Internet. În plus, pentru optimizare utilizăm și module cookie temporare care rămân memorate pe dispozitivul dumneavoastră pentru o anumită perioadă determinată. În cazul în care reveniți pe pagina noastră pentru a apela la serviciile oferite, sistemul va recunoaște automat că ați mai fost pe la noi, ce intrări/setări ați făcut, astfel încât să nu mai fie nevoie să reluați aceste acțiuni.

Pe de altă parte utilizăm module cookie în scopuri statistice legate de utilizarea paginii noastre, pentru a optimiza oferta noastră și pentru a afișa informații personalizate profilului dumneavoastră. Aceste module cookie ne permit să recunoaștem la orice nouă vizită pe site-ul nostru că ați mai trecut pe la noi. Aceste module cookie sunt șterse automat după o anumită perioadă predefinită de timp. Cele mai multe browser-e acceptă automat modulele cookie. Aveți totuși posibilitatea de a configura browser-ul, astfel încât pe computerul dumneavoastră să nu fie stocate aceste module cookie sau să apară un mesaj de avertizare înainte de crearea unui nou modul cookie. Dezactivarea completă a acestor module cookie poate însă conduce la imposibilitatea utilizării tuturor funcțiilor paginii noastre de Internet.

Găsiți o listă a modulelor cookie utilizate, precum și informații suplimentare (de ex. cu privire la durata stocării) în Politica de utilizare a modulelor cookie.

3.2 Google Analytics

Scopurile prelucrării datelor/Temeiul legal:

Pentru configurarea și optimizarea continuă a paginilor noastre de Internet, utilizăm în baza interesului nostru legitim, conform articolului 6 alineatul (1) litera f) din GDPR Google Analytics, un serviciu de analiză web al Google Ireland Limited („Google”). Interesul nostru legitim rezultă din scopurile prezentate. În acest context sunt generate profiluri pseudo-anonimizate de utilizator și sunt utilizate module cookie. Acest modul cookie generează următoarele informații cu privire la utilizarea acestei pagini web de către dumneavoastră:

  • tipul/versiunea browser-ului,
  • sistemul de operare utilizat,
  • URL de referință (pagina vizitată anterior),
  • numele host-ului computerului utilizat (adresa IP),
  • ora accesării.

Informațiile sunt utilizate pentru evaluarea utilizării paginilor de Internet, pentru întocmirea de rapoarte privind activitatea acestora și pentru prestarea de alte servicii în legătură cu efectuarea de studii de piață și optimizarea paginilor web. Adresele IP sunt anonimizate, astfel încât să nu fie posibilă o atribuire (așa-numitul IP-Masking).

Puteți împiedica instalarea modulelor cookie printr-o setare corespunzătoare a browser-ului; atragem atenția însă că într-o asemenea situație este posibil să nu puteți utiliza totalitatea funcțiilor acestei pagini de Internet. De asemenea, puteți împiedica înregistrarea datelor generate de modulul cookie cu privire la utilizarea paginii de Internet (incl. adresa dumneavoastră IP), precum și prelucrarea acestor date de către Google, descărcând și instalând acest Browser-Add-on. Alternativ la Browser-Add-on, îndeosebi în cazul browser-elor de pe aparatele mobile, puteți împiedica înregistrarea efectuată de Google Analytics accesând acest link. Este generat un Opt-Out-Cookie care împiedică pe viitor înregistrarea datelor dumneavoastră la vizitarea acestei pagini de Internet. Acest Opt-Out-Cookie este valabil doar în acel browser și doar pentru pagina noastră de Internet, și este instalat pe aparatul dumneavoastră. Dacă ștergeți modulele cookie din acel browser, va trebui să instalați din nou Opt-Out-Cookie. Informații suplimentare privind protecția datelor în legătură cu Google Analytics găsiți pe pagina web a Google Analytics.

Destinatari/categorii de destinatari:

Informațiile generate în modulul cookie sunt transferate către un server Google din SUA și stocate acolo. După cunoștințele noastre, în niciun caz adresa dumneavoastră de IP nu va fi relaționată cu alte date deținute de Google. De asemenea, aceste date pot fi transmise unor terți, dacă acest lucru este prevăzut de lege sau dacă acești terți prelucrează la comandă datele respective.

Durata stocării/Criterii pentru stabilirea duratei stocării:

După anonimizarea adresei IP, nu mai este posibilă stabilirea identității dumneavoastră. Datele prelucrate statistic de Google Analytics sunt șterse după 26 de luni. În rapoartele generate în baza Google Analytics nu mai există nicio referință cu privire la persoană.

3.3 Direcționarea în cadrul site-ului și optimizarea acestuia

Scopurile prelucrării datelor/Temeiul legal:

Modulele cookie sunt folosite pe pagina noastră web pentru a colecta și evalua informații în scopul optimizării paginilor noastre de Internet și a mesajelor publicitare afișate. Acestea trebuie să garanteze îndeosebi faptul că pe baza comportamentului anterior de utilizare, pe dispozitivele dumneavoastră se afișează numai mesaje publicitare orientate spre interese reale sau prezumtive. Informațiile prelucrate în acest scop conțin, de exemplu, date despre ofertele noastre de muncă de care ați fost interesat. Temeiul legal pentru această prelucrare de date îl constituie articolul 6 alineatul (1) litera f) din GDPR. Atât în interesul dumneavoastră, cât și în interesul nostru se află optimizarea paginilor noastre de Internet pentru o ofertă mai bună și evitarea publicității neinteresante pentru dumneavoastră. Colectarea și evaluarea se efectuează exclusiv prin pseudonim și nu ne permite să vă identificăm. Informațiile nu sunt relaționate îndeosebi cu datele dumneavoastră cu caracter personal.

Destinatari/categorii de destinatari:

Destinatarii acestor date sunt furnizorii de servicii mai sus menționate, care prelucrează datele dumneavoastră pe bază contractuală numai în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Durata stocării/Criterii pentru stabilirea duratei stocării:

Modulele cookie folosite aici și informațiile conținute în acestea sunt stocate în conformitate cu Politica privind modulele cookie și sunt șterse imediat în caz de opoziție.

3.4 Re-Targeting

Scopurile prelucrării datelor/Temeiul legal:

Utilizăm de asemenea tehnologii de re-targeting ale unor furnizori diferiți. Acest lucru ne permite să facem oferta noastră online mai interesantă pentru dumneavoastră. Este utilizat în acest scop un modul cookie, cu ajutorul căruia sunt colectate date de interes în condițiile folosirii de pseudonime. Sunt colectate informații despre navigarea dumneavoastră pe pagină în formă anonimizată, în scopuri de marketing, și stocate în fișiere text pe computerul dumneavoastră și analizate în baza unui algoritm. Ulterior, pot fi afișate pe paginile web ale partenerilor noștri bannere publicitare personalizate, cu recomandări de oferte de muncă special pentru dumneavoastră. În niciun caz aceste date nu pot fi folosite pentru identificarea personală a vizitatorului paginii de Internet. Nu sunt prelucrate date cu caracter personal direct și nu sunt create profiluri de utilizator cu date cu caracter personal. Această prelucrare a datelor are loc în baza articolului 6 alineatul (1) litera f) din GDPR. Prin măsurile de targeting utilizate dorim să ne asigurăm că pe display-ul dumneavoastră este afișată doar reclama care corespunde intereselor dumneavoastră, efective sau prezumtive. Este atât în interesul dumneavoastră, cât și în interesul nostru să nu vă deranjăm cu publicitate neinteresantă.

În situația în care totuși nu mai doriți să primiți bannere publicitare personalizate, puteți obiecta la această colectare și stocare de date în viitor, după cum urmează:

  • Dacă dați clic pe butonul afișat în fiecare banner publicitar (de ex. „i”), veți fi condus la pagina de Internet a furnizorului. Acolo, sistematica tehnologiei de retargeting vă este din nou explicată și vi se oferă opțiunea de „opt-out”. Dacă solicitați excluderea voluntară a unui furnizor, pe computerul dumneavoastră este stocat așa-numitul modul cookie „opt-out” care împiedică afișarea în viitor a bannerelor publicitare ale furnizorului respectiv. Vă rugăm să rețineți că această excludere se poate face numai de pe computerul dumneavoastră și că respectivele module cookie de tip „opt-out” nu pot fi șterse din computer.
  • Alternativ, puteți utiliza și opțiunile de opoziție prezentate la pct. 3.5 al acestei Politici de confidențialitate.

Destinatari/categorii de destinatari:

Pe pagina noastră de Internet utilizăm tehnologii de re-targeting ale unor furnizori diferiți, care prelucrează datele menționate mai sus în cadrul procesului de re-targeting. Informații suplimentare referitoare la modulele cookie folosite de acești prestatori se regăsesc în Politica privind modulele cookie.

Durata stocării/Criterii pentru stabilirea duratei stocării:

Aceste module cookie utilizate în scopuri de re-targeting și informațiile conținute de acestea sunt stocate pe perioada prevăzută în Politica privind modulele cookie și șterse automat la expirarea acestui termen.

3.5 Publicitate online în funcție de interesul utilizatorului

Pentru a ne asigura că afișăm pentru dumneavoastră doar publicitate relevantă, evaluăm pe pagina noastră datele dumneavoastră de navigare cu ajutorul unor module cookies, în mod pseudonimizat. Astfel putem determina interesul dumneavoastră referitor la ofertele noastre de angajare. Evaluăm în acest sens, cu ajutorul prestatorilor menționați la pct. 3 îndeosebi ofertele de muncă pe care le-ați vizualizat pe pagina noastră.

Pentru a împiedica evaluarea activității dumneavoastră de utilizator conform pct. 3, puteți face uz de posibilitățile de opoziție enumerate acolo. De asemenea, puteți interzice pe pagina web http://www.youronlinechoices.com/ publicitatea personalizată afișată de o multitudine de membri ai European Interactive Digital Advertising Alliance (www.edaa.eu/european-principles/) inclusiv Lidl, prin așa-numitul manager de preferințe. Vă rugăm să aveți în vedere că pe computerul dumneavoastră va fi plasat un așa-numit modul cookie opt-out. Dacă îl ștergeți, publicitatea personalizată va fi din nou afișată.

3.6 Posibilitate de opoziție/opt-out

Puteți interzice tehnologiile de targeting descrise la pct. 3.3 și 3.4 printr-o setare corespunzătoare referitoare la modulele cookie în browser-ul dumneavoastră (a se vedea și pct. 3.1). De asemenea, aveți posibilitatea de a împiedica reclama personalizată cu ajutorul așa-numitului manager de preferințe sau prin activarea modulelor cookie opt-out instalate conform pct. 3.5.

4. Contact prin e-mail

Datele cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție prin e-mail, sunt bineînțeles tratate confidențial. Utilizăm datele dumneavoastră exclusiv în scopurile declarate, pentru a răspunde solicitării dumneavoastră. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor îl constituie articolul 6 alineatul (1) litera f) din GDPR. Interesul nostru și interesul dumneavoastră (legitim) în prelucrarea datelor rezultă din scopul de a vă transmite un răspuns la cererea dumneavoastră.

Destinatari/categorii de destinatari:

Excludem din principiu transmiterea datelor către terți. Prin excepție, anumite date sunt prelucrate, la cererea noastră, de persoane împuternicite prin contract. Acestea sunt selecționate cu atenție, sunt auditate de către noi și sunt obligate contractual în conformitate cu articolul 28 al GDPR.

Durata stocării/Criterii pentru stabilirea duratei stocării:

Toate datele cu caracter personal pe care ni le furnizați prin e-mail în cadrul unor chestionare sunt șterse, respectiv anonimizate în termen de cel mult 90 de zile de la transmiterea răspunsului final.

5. Plug-in-uri din rețele de socializare

Scopurile prelucrării datelor/Temeiul legal:

Pe pagina noastră de Internet utilizăm plug-in-uri din rețelele de socializare Facebook, Google+, Twitter, XING și LinkedIn, în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera f) din GDPR, pentru a face compania noastră mai cunoscută. În acest sens, obiectivul comercial trebuie considerat drept interes legitim conform GDPR. Responsabilitatea privind protecția datelor este garantată de furnizorii respectivi. Integrăm aceste plug-in-uri prin așa-numita metodă cu două clicuri pentru a proteja vizitatorii paginii noastre de Internet în cel mai bun mod posibil. Prin metoda cu două clicuri aveți posibilitatea de a activa plug-in-urile dezactivate ale rețelelor de socializare. Această activare poate fi dezactivată în orice moment. Procesul de dezactivare nu duce la ștergerea datelor deja trimise la furnizorul corespunzător de rețele de socializare. Plug-in-urile rețelelor de socializare inserate pe pagina noastră de Internet sunt inițial dezactivate. Activarea plug-in-urilor are loc numai printr-un clic pe simbolul plug-in. Numai după ce s-a făcut activarea, datele cu caracter personal sunt transferate furnizorului respectiv al serviciului de social media. Dacă activați plug-in-ul, prin browser-ul dumneavoastră se stabilește imediat o conexiune la serverul furnizorului de social media pe care l-ați selectat.

Nu deținem niciun control asupra datelor colectate și a operațiunilor de procesare a datelor și nici nu avem cunoștință de volumul colectării datelor și de scopurile prelucrării.

Furnizorul de plug-in-uri stochează datele colectate despre dumneavoastră ca profiluri de utilizare și le întrebuințează în scopuri publicitare, de cercetare de piață și/sau de optimizare a paginii sale de Internet. O astfel de evaluare se realizează îndeosebi (și pentru utilizatorii care nu sunt conectați) pentru prezentarea publicității potrivit cerințelor și pentru a-i informa pe alți utilizatori ai rețelei de socializare despre activitățile dumneavoastră pe pagina noastră de Internet. Aveți dreptul să vă opuneți formării acestor profiluri de utilizator, adresându-vă în acest scop respectivului furnizor de plug-in. Prin intermediul plug-in-urilor vă oferim posibilitatea de a interacționa cu rețelele de socializare și cu alți utilizatori, astfel încât să ne putem îmbunătăți oferta și să o facem mai interesantă pentru dumneavoastră ca utilizator.

Transferul de date are loc indiferent dacă aveți un cont la furnizorul de plug-in și sunteți conectat acolo. În cazul în care sunteți conectat la furnizorul de plug-in, datele dumneavoastră colectate de noi sunt atribuite direct contului dumneavoastră existent la furnizorul de plug-in. Dacă apăsați butonul de activare și, de exemplu, creați un link către pagină, furnizorul de plug-in stochează și această informație în contul de utilizator și o face publică pentru contactele dumneavoastră. Vă recomandăm să vă deconectați în mod regulat după utilizarea unei rețele de socializare, mai ales înainte de activarea butonului, pentru a evita astfel o corelare cu profilul dumneavoastră prin furnizorul de plug-in.

Destinatari/categorii de destinatari:

Pe pagina noastră de Internet utilizăm plug-in-uri social media din partea următorilor furnizori:

Durata stocării/Criterii pentru stabilirea duratei stocării:

Nu deținem nicio informație cu privire la ștergerea datelor colectate de furnizorii de plug-in.

6. Destinatari din afara UE

Cu excepția prelucrărilor de date menționate la punctele 3.2 și 5, nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal către destinatari cu sediul în afara Uniunii Europene sau Spațiului Economic European. Prelucrările de date menționate la punctul 3.2 determină un transfer de date către serverele aparținând Google Ireland Limited. Aceste servere se găsesc parțial în SUA. Pentru SUA, Comisia Europeană a hotărât prin decizia din 12.07.2016 că există un nivel adecvat de protecție a datelor în conformitate cu regulamentul Scutului de confidențialitate UE-SUA (așa-numita „Decizie de adecvare” în conformitate cu articolul 45 din GDPR). Furnizorul de servicii Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, și destinatarii menționați la punctul 5 sunt atestați în conformitate cu Scutul de Confidențialitate UE-SUA.

Prelucrările de date menționate la punctul 7.2 determină un transfer de date către serverele aparținând Microsoft Corporation. Microsoft Corporation participă la Acordul UE-SUA privind Scutul de confidențialitate. Informații suplimentare cu privire la politica de confidențialitate a Microsoft Corporation găsiți la https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.

7. Conținuturi integrate

7.1 Videoclipuri YouTube

Am inclus în oferta noastră online videoclipuri YouTube stocate pe pagina http://www.YouTube.com și care pot fi redate direct de pe pagina noastră de Internet. Acestea sunt integrate în „modul extins de protecție a datelor”, ceea ce înseamnă că datele dumneavoastră de utilizator nu sunt transferate către YouTube, în cazul în care nu redați videoclipurile. Datele sunt transferate numai atunci când redați videoclipurile. Nu avem nicio influență asupra acestui transfer de date.

Informații suplimentare cu privire la scopul și volumul colectării datelor și procesarea acestora de către YouTube se regăsesc în declarațiile de confidențialitate ale furnizorului. Acolo găsiți și alte informații despre drepturile și posibilitățile de setare pentru protejarea intimității dumneavoastră. Adresa și mențiuni privind protecția datelor YouTube: Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow Street, Dublin, Irland; https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

7.2 Bing Maps

Pe această pagină de Internet folosim aplicația Bing Maps furnizată de Microsoft Corporation. Prin intermediul acestui serviciu avem posibilitatea de a vă afișa hărți interactive direct pe pagina de Internet și puteți utiliza cu ușurință funcția hărți pentru a găsi oferte de locuri de muncă în apropierea dumneavoastră. Serviciul de hărți Bing Maps este găzduit la următorul website, https://www.bing.com/maps, și poate fi accesat direct de pe pagina noastră web în care este incorporat.

Utilizarea Bing Maps are ca scop prezentarea într-un mod interesant a ofertelor noastre online și vă permite identificarea ușoară a localităților pe care le specificăm pe pagina de Internet. Aceste scopuri constituie un interes legitim pentru noi, în sensul articolul 6 alineatul (1) litera f) din GDPR.

Prin vizita pe care o faceți pe pagina noastră de Internet, furnizorul Bing Maps, Microsoft Corporation, primește informațiile pe care le-ați accesat în subpagina corespunzătoare a paginii noastre (precum titlul postului vizat în cadrul Lidl, localitatea în care căutați un post în cadrul Lidl, codul poștal aferent locației de muncă vizate în cadrul Lidl, locația GPS, dacă aveți opțiunea activată în browser-ul/dispozitivul utilizat în vederea accesării Bing Maps, data și ora căutării, configurația browser-ului utilizat, identificatorii unici conținuți în modulele cookie utilizate de Microsoft). Pentru a utiliza funcțiile Bing Maps este necesară procesarea adresei dumneavoastră de IP în cadrul comunicării pe Internet. De obicei aceasta este procesată pe un server Microsoft din Statele Unite.  

Datele menționate sunt preluate direct de către Microsoft Corporation prin intermediul aplicației Bing Maps, fără nicio implicare din partea Lidl, iar noi nu avem nicio influență asupra procesării datelor specifice de către Bing Maps. Informații suplimentare cu privire la scopul și volumul procesării de date de către Bing Maps se regăsesc în declarațiile de confidențialitate ale furnizorului. Acolo găsiți și alte informații despre drepturile și posibilitățile de setare pentru protejarea intimității dumneavoastră. Adresa și mențiuni privind protecția datelor din partea furnizorului Bing Maps: Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399 USA se regăsesc la următoarele destinații:

Când apelați serviciul de hărți, sunt instalate module cookie de natură tehnică.

Puteți seta browser-ul în așa fel încât să vă informeze despre plasarea modulelor cookie; acest lucru face ca utilizarea modulelor cookie să fie transparentă pentru dumneavoastră. Pentru detalii privind modulele cookie utilizate puteți consulta Prezentarea generală a modulelor cookie.

8. Drepturile dumneavoastră în calitate de persoană vizată

8.1 Generalități

Pe lângă dreptul de revocare a consimțământului dat față de noi, puteți face uz de următoarele drepturi, în măsura în care sunt îndeplinite cerințele legale:

  • dreptul la informare cu privire la datele cu caracter personal stocate de noi, conform articolului 15 din GDPR și § 34 din Legea Federală privind Protecția Datelor,
  • dreptul la rectificarea datelor inexacte sau la completarea datelor incomplete, conform articolului 16 din GDPR,
  • dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal stocate de noi, conform articolului 17 din GDPR și § 35 din Legea Federală privind Protecția Datelor,
  • dreptul la restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră, conform articolului 18 din GDPR,

  • dreptul la portabilitatea datelor, conform articolului 20 din GDPR,
  • dreptul la opoziție, conform articolului 21 din GDPR.

8.2 Dreptul la informare conform dispozițiilor articolului 15 din GDPR

Aveți dreptul de a fi informat gratuit, la cerere, în conformitate cu dispozițiile articolului 15 alineatul (1) din GDPR, asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal stocate de noi. Aceasta se referă îndeosebi la:

  • scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal;
  • categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate;
  • destinatarii, respectiv categoriile de destinatari cărora le-au fost dezvăluite sau urmează a le fi dezvăluite datele dumneavoastră cu caracter personal;
  • durata preconizată de stocare a datelor dumneavoastră cu caracter personal sau, dacă nu este posibilă furnizarea de date concrete în acest sens, criteriile pentru determinarea duratei de stocare;
  • existența unui drept la rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal care vă vizează, a unui drept la restricționarea prelucrării de către operator și a unui drept de opoziție față de o asemenea prelucrare;
  • existența unui drept de a formula plângere în fața unei autorități de supraveghere;
  • toate informațiile disponibile cu privire la proveniența datelor, dacă datele cu caracter personal nu au fost colectate de la persoana vizată;
  • existența unui proces decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri conform articolului 22 alineatul (1) și 4 din GDPR și – cel puțin în aceste situații – informații pertinente privind logica utilizată precum și importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.

Dacă datele cu caracter personal sunt transferate într-un stat terț sau către o organizație internațională, aveți dreptul de a fi informat conform articolului 46 din GDPR cu privire la garanțiile adecvate referitoare la transfer.

8.3 Dreptul la rectificare conform dispozițiilor articolului 16 din GDPR

Aveți dreptul de a solicita de îndată rectificarea datelor cu caracter personal inexacte. În funcție de scopurile prelucrării aveți dreptul de a solicita de asemenea completarea datelor cu caracter personal incomplete – inclusiv pe calea unei declarații adiționale.

8.4 Dreptul la ștergere conform dispozițiilor articolului 17 din GDPR

Aveți dreptul de a pretinde de la noi ștergerea imediată a datelor cu caracter personal care vă vizează, pentru unul din următoarele temeiuri:

  • datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • vă retrageți consimțământul pe care s-a bazat prelucrarea conform articolului 6 alineatul 1 litera a) sau articolului 9 alineatul (2) litera a) din GDPR și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • vă opuneți prelucrării din motive prevăzute de articolul 21 alineatul 1 sau alineatul 2 din GDPR, iar în cazul articolului 21 alineatul (1) din GDPR, motivele legitime ale prelucrării nu prevalează asupra celor invocate de dumneavoastră;
  • datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații juridice care revine operatorului;
  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu servicii oferite de societatea informațională, conform articolului 8 alineatul (1) din GDPR.

Dacă am făcut publice datele cu caracter personal și avem obligația să le ștergem, vom lua măsuri adecvate, ținând cont de tehnologia disponibilă și de costurile de implementare ale unor asemenea măsuri, pentru a informa terții operatori care prelucrează datele dumneavoastră că solicitați și de la aceștia ștergerea tuturor link-urilor la aceste date cu caracter personal sau a copiilor și multiplicărilor acestor date.

8.5 Dreptul la restricționarea prelucrării conform dispozițiilor articolului 18 din GDPR

Aveți dreptul de a pretinde de la noi restricționarea prelucrării, dacă este îndeplinită una dintre următoarele condiții:

  • exactitatea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră;
  • prelucrarea este ilegală, iar dumneavoastră solicitați în locul ștergerii limitarea utilizării datelor cu caracter personal;
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
  • v-ați opus prelucrării conform articolului 21 alineatul (1) din GDPR, atâta timp cât nu s-a stabilit definitiv dacă motivele legitime ale operatorului prevalează asupra motivelor persoanei vizate.

8.6 Dreptul la portabilitatea datelor conform dispozițiilor articolului 20 din GDPR

Aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc și pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, și dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără vreo restricție din partea noastră, în cazul în care

  • prelucrarea are la bază un consimțământ conform articolului 6 alineatul (1) litera a) sau articolului 9 alineatul (2) litera a) sau un contract conform articolului 6 alineatul (1) litera b) din GDPR, și
  • prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.

La exercitarea dreptului dumneavoastră la portabilitatea datelor aveți dreptul de a obține transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal efectuat de noi către un alt operator, dacă acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic.

8.7 Dreptul la opoziție conform dispozițiilor articolului 21 din GDPR

În condițiile articolului 21 alineatul (1) din GDPR, se poate formula opoziție față de prelucrarea datelor din motive legate de situația particulară în care vă aflați.

Dreptul general la opoziție menționat mai sus se aplică tuturor scopurilor prelucrării descrise în prezenta Politică de confidențialitate, care sunt prelucrate în baza articolului 6 alineatul (1) litera f) din GDPR. Altfel decât în cazul dreptului la opoziție special îndreptat împotriva prelucrării de date în scopuri publicitare (a se vedea în acest sens îndeosebi pct. 3.6 de mai sus), conform GDPR avem obligația să dăm curs unei astfel de opoziții generale formulate, doar dacă invocați interese prioritare, de ex. un posibil risc pentru viața sau sănătatea unor persoane.

9. Persoană de contact 

9.1 Persoana de contact în cazul unor întrebări sau exercitări a drepturilor dumneavoastră în legătură cu protecția datelor

Dacă aveți întrebări referitoare la pagina de Internet sau exercitarea drepturilor legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă puteți adresa serviciului nostru: protectiadatelor@lidl.ro

9.2 Persoana de contact în materie de protecția datelor

Dacă aveți alte întrebări legate de prelucrarea datelor dumneavoastră, vă puteți adresa responsabilului Lidl cu protecția datelor (a se vedea pct. 10).

9.3 Dreptul de a formula plângeri la o autoritate de supraveghere

În plus, aveți dreptul de a formula în orice moment plângere la autoritatea competentă de supraveghere. Vă puteți adresa în acest scop Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personale, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336 București.

10. Numele și datele de contact ale operatorului precum și datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor

Prezenta Politică de confidențialitate se aplică prelucrării de date efectuate Lidl Discount S.R.L. („Operator”) și pentru pagina de Internet cariere.lidl.ro. Responsabilul cu protecția datelor numit de  Samira Tătaru și poate fi contactat la adresa de mai sus, în atenția Responsabilului cu protecția datelor, respectiv pe protectiadatelor@lidl.ro .