Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2019
 • Trainee Achiziții

  Dorim să investim în oamenii care aleg să ne fie alături şi să le oferim oportunitatea unui început de carieră promiţător.

 • Primul pas în carieră?

  cariera

  Alătură-te echipei Lidl! Ne dezvoltăm împreună.

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Studenți și absolvenți

studenti, cariera, absolventi, beneficii
Primul pas
spre o
carieră surprinzătoare

Studenți și Absolvenți

 • Începe-ți cariera cu Lidl Internship!

  Pentru că meriți să fii surprins, Lidl îți oferă oportunitatea să acumulezi experiență profesională într-un mediu dinamic și să lucrezi cu specialiști în domeniu.

  Pe parcursul celor 3 luni de internship, vei avea parte de un proces de școlarizare consolidat prin activități practice, acces la programul de mentorat și remunerație lunară, având posibilitatea de a rămâne în companie la finalul programului.

  Dacă vrei să îți pui bazele unei cariere de succes, urmărește-ne pentru a fi la curent cu următoarele oportunități Lidl Internship.

  » Află mai multe informații
 • achiziții, marketing, buyer

  Programul Junior Buyer

  Ca Junior Buyer te bucuri de libertatea de a merge singur în căutarea ofertei perfecte și de a lua propriile decizii. În acelaşi timp te poţi baza în întregime pe puterea unui grup internaţional de firme. În calitate de Achizitor Junior îți ascuţi simţurile pentru produsele tale  –  prin analize inovative ale tendinţelor, iscusinţă privind negocierea în cadrul achiziţiei şi printr-un design inconfundabil al ambalajelor.

  Durata programului este de 12 luni, timp în care vei cunoaște activitatea diverselor departamente din cadrul companiei, cea mai mare parte din timp urmând să o petreci alături de colegii noștri de la Achiziții. Iar final îți oferim posibilitatea unei cariere alături de echipa noastră de succes din cadrul departamentului de Achiziții.

  » Află mai multe
 • campionat, management, echipa, cariera, Lidl

  Înscrie-te în Campionatul de Management! Alege un program dedicat tinerilor care știu ce vor să facă după facultate.

  Când știi ce vrei, nu îți rămâne decăt să te înscrii în Campionatul de Management, un program complex de formare profesională conceput pentru tinerii determinați.
  Timp de 18 luni parcurgi circuitul de formare sistematică și practică în toate departamentele Lidl, ai parte de un Mentor pe întreg parcursul programului, beneficiezi de un pachet salarial peste medie și la final, de posibilitatea angajării.

  Dacă vrei să ajungi campion Lidl, urmărește-ne pentru a fi la curent cu startul celei de-a cincea ediții!

  » Află mai multe informații
 • academia, talente, angajati, echipa, Lidl

  Comerciant–Vânzător

  Certificare Internațională - Școala Profesională

  Lidl România se implică, în premieră, într-un nou proiect de școlarizare alternativă, ce vizează elevii care au terminat clasa a VIII-a și au până în 26 ani. Aceștia vor fi formați pentru meseria de Comerciant-Vânzător. Dorim să consolidăm, astfel, o componentă importantă pe piața muncii din România, componentă de mare succes în toată Europa – Școala Profesională.
  Școala de Carte și Meserii deschide tinerilor calea spre o carieră de succes, fiind un program de formare profesională realizat după model german, în cadrul căruia se îmbină partea teoretică cu cea practică.

  » Află mai multe informații
 • studenti, echipa, cariera

  Duales Studium

  Prin programul Duales Studium vrem să oferim tinerilor români șansa unei experiențe internaționale, aceștia având posibilitatea de a studia în Germania în cadrul unei facultăți de prestigiu, beneficiind în același timp și de pregătire practică pentru poziția de Șef de Vânzări.
  Mai precis, Duales Studium se adresează viitorilor absolvenți de liceu care au cunoștințe avansate de limba germană. Programul se desfășoară în Germania pe parcursul a trei ani, timp în care studenții urmează cursurile Facultății de Comerț din Heilbronn și desfășoară în paralel o etapă practică în cadrul magazinelor Lidl. La sfârșitul programului tinerii obțin o diplomă de licență recunoscută internațional și experiență profesională. O rampă de lansare într-o carieră plină de surpize și oportunități.

  » Află mai multe informații