Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2020

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Echipele de Vânzări şi Logistică

Echipa de Vânzări, un rol captivant!

Fiind o companie aflată în continuă creştere, ne organizăm activitatea în magazinele noastre într-un mod eficient şi ţinând cont de nevoile clienţilor noştri. Aceştia se află în permanenţă în centrul preocupărilor noastre. Nimic nu este mai important pentru noi decât satisfacţia clienţilor noştri. Fiecare client mulţumit revine la noi cu plăcere şi garantează astfel viitorul Lidl. De aceea vom face totul pentru a le oferi zilnic clienţilor noştri cumpărături perfecte din toate punctele de vedere.
Iar pentru acest concept avem nevoie de angajaţi puternici, motivaţi şi dornici să-şi asume responsabilităţi. Criteriul determinant pentru toate posturile oferite este personalitatea candidatului. Acesta trebuie să se remarce prin bune abilităţi de comunicare, precum şi prin capacitatea de a se prezenta într-un mod deschis şi sigur pe sine.
Activitatea în vânzări necesită angajaţi cu o viziune de ansamblu asupra activităţilor economice zilnice şi cu capacitatea de a lua întotdeauna cele mai bune decizii. Aceştia trebuie să fie energici şi activi în orice situaţie şi în orice moment. Activitatea în vânzări presupune flexibilitate şi deschidere în relaţia cu oamenii. Pentru a ne asigura în permanenţă că angajaţii noştri se ridică la nivelul standardelor de calitate dorite, le oferim acestora în mod regulat programe de calificare la locul de muncă.Echipa de Vânzători este responsabilă de activitatea zilnică a magazinului, care funcţionează întru satisfacerea cerinţelor clienţilor noştri.Managerul de Magazin conduce şi coordonează activitatea unui magazin cu cinci până la douăzeci de angajaţi.

Şeful de Vânzări gestionează o zonă de extindere ce include 3 până la 5 magazine şi îşi asumă o responsabilitate privind personalul şi cifra de afaceri.

Logistică, mai mult decât servicii de transport!

De la intrarea mărfurilor în depozit şi până la livrarea lor către magazine, echipele din cele 3 depozite Lidl asigură în permanenţă fluxul mărfurilor, optimizează distanţele de parcurs sau spaţiile de depozitare.