Meriți să fii surprins.

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Top Employer Romania 2020
  • Vino să fii parte din povestea Lidl!

    angajatorul Lidl

    Prin Lidl România poți alege o carieră surprizătoare, în cele mai bune condiții de pe piață, alături de o companie de top a retailului românesc. Hai să ne cunoaștem mai bine poveștile!

    » Lidl ca Angajator
  • Evoluție în carieră

    Lidl este locul în care fiecare zi te provoacă să fii mai bun, mai dinamic și mai performant. Motiv pentru care investim constant în oameni și îi motivăm, de la traininguri de dezvoltare la cursuri de specializare pentru a scrie împreună o poveste de succes.

Poziții vacante

Oraș/ cod poștal neidentificat.

 
  Posturi vacante disponibile » Afișează toate posturile vacante Căutare post

Dă mai departe
#BucuriaLidl!

avatar1

Lidl România

Parte integrantă a concernului Lidl la nivel european în 32 de țări, Lidl România este subsidiara cu prezența activă pe piața locală din anul 2011. În prezent, compania Lidl România reprezintă o poveste de succes, materializată printr-un număr actual de peste 250 de magazine și 5 centre logistice, cât și prin peste 5000 de angajați. Pentru a asigura succesul nostru și pe viitor, căutăm, formăm și dezvoltăm în permanență persoane ambițioase, dinamice, etice și responsabile, ce vor avea șansa să își construiască propria carieră.

Cum a început povestea Lidl

seo

Istoria Lidl a început în Germania anilor `30, odată cu înfiinţarea companiei Lidl & Schwarz, dedicată comerțului de produse alimentare în regim en gros. Mai târziu, activităţile companiei au fost împărțite prin dezvoltarea unui lanţ independent de magazine de tip discount sub denumirea de Lidl şi, respectiv, prin înfiinţarea supermarket-urilor şi a hipermarket-urilor Kaufland şi Handelshof. Și dacă tot suntem la capitolul istorie, trebuie să menționăm că în anul 1973, orașul Ludwigshafen din Germania a fost oficial primul loc în care puteai găsi un magazin Lidl. Timpurile s-au schimbat și evoluția constantă ne-a ajutat ca azi să fim prezenți în mai toate ţările europene ca unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de tip discount din Europa.

Dezvoltarea profesională a angajaţilor noştri

dezvoltare profesionala

Lidl este locul în care fiecare zi te provoacă să fii mai bun, mai dinamic și mai performant. Motiv pentru care investim constant în oameni și îi motivăm. De la traininguri de dezvoltare la cursuri de specializare pentru a scrie împreună o poveste de succes. Succesul poveștii Lidl se datorează, în cea mai mare parte, implicării şi dedicării de care dau dovadă toți angajații noștri. Motiv pentru care, formarea şi dezvoltarea lor are un rol cât se poate de important în cadrul companiei și investim resurse considerabile pentru atingerea cerințelor de performanță și creşterea competenţelor individuale pe toate planurile.

Sustenabilitate

protejarea mediului

Sustenabilitatea face parte din ADN-ul business-ului nostru. Ne respectăm promisiunea de a crea un viitor mai bun lucrând responsabil în toate domeniile noastre de activitate pentru a ne reduce impactul și a contribui la o dezvoltare durabilă a societății. Pentru că fiecare segment al activității noastre este la fel de important, am definit cinci piloni de responsabilitate: Sortimentul de produse, Mediul, Angajații, Societatea și Partenerii de afaceri. Mai multe detalii despre proiectele și programele noastre puteți afla de aici: https://corporate.lidl.ro/sustenabilitate

Protecţia datelor cu caracter personal în procesul de recrutare

Protectia datelor

Proteţia datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Datele şi informaţiile cu caracter personal introduse de către dumneavoastră în cadrul candidaturii/C.V.-ului vor fi prelucrate şi folosite de Lidl, operator de date personale scutit de la obligaţia de notificare, doar în scopul derulării procesului de selectare/recrutare. Datele necesare şi suficiente selectate sunt dezvăluite responsabililor din cadrul operatorului, autorizaţi să deruleze procesul de recrutare. În raport cu datele prelucrate de operator aveţi dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie şi de opoziţie, în condiţiile legii. Pentru exercitarea acestor drepturi puteţi trimite o cerere scrisă, datată şi semnată pe adresa protectiadatelor@lidl.ro. Refuzul furnizării datelor necesare analizării candidaturii atrage imposibilitatea operatorului de a realiza această operaţiune. În cazul în care candidatura dumneavoastră nu se potriveşte în acest moment postului vacant pentru care aţi aplicat, aceasta se şterge automat din sistem în 24 de ore de la transmiterea unui răspuns de refuz.