Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login
Bookmarks

Poziții deschise

Pentru noi este important ca încă de la începerea colaborării cu Lidl să beneficiezi atât de un salariu atractiv, cât și de toate beneficiile unei companii mari!

Către pagina de căutare joburi
hero-magazine

Magazine

Mai mult decât vânzare de produse

Povestea Lidl a început în Germania în 1930, iar în România în anul 2011. Încă de la început, obiectivul nostru a fost să oferim mai mult decât calitate și prospețime la cel mai bun preț. Ne-am propus ca magazinele noastre să fie un loc de întâlnire cu clienții noștri, unde construim relații și surprindem prin inovații. Această abordare ne-a propulsat în topul retailerilor din România și ne-a impulsionat să contribuim la dezvoltarea economiei locale.

În prezent, rețeaua Lidl cuprinde mai mult de 270 magazine și suntem în continuă expansiune. Majoritatea acestor magazine sunt construite după modelul standard pe care clienții îl cunosc și îl apreciază pentru eficiență și familiaritate; unele magazine au un design aparte, care se integrează în arhitectura locală, iar altele sunt construite pe două niveluri.

 

 

Descoperă #BucuriaLidl în magazinele noastre!

Tipuri de magazine Lidl

Locul familiar

Magazine Standard

Majoritatea magazinelor Lidl sunt construite și organizate după aceeași rețetă, pentru a le oferi clienților o experiență familiară oriunde ne vizitează.
Respect pentru arhitectură

Proiecte speciale

Lidl își dorește să se încadreze în arhitectura și specificul orașului, iar în acest sens și-a adaptat conceptul de clădire în Brașov și Sighișoara prin alegerea unei fațade care să se potrivească cu specificul zonei.
Certificare BREEAM

Cel mai sustenabil magazin

Cel mai verde magazin din portofoliul Lidl a obținut un scor de 99,1%, fiind magazinul cu cel mai mare punctaj obtinut la nivel mondial și primul din România care obține această certificare.

Descoperă posturile disponibile în vânzări

vanzator
asistent manager magazin
adjunct manager magazin
manager magazin
sef vanzari

Vânzător (f/m)

Din această poziție ești primul punct de contact al clienților cu produsele Lidl. Te ocupi de aranjarea produselor la raft, vânzarea la casă, inventar și ajutarea cumpărătorilor.

Vezi mai multe despre job aici.

Asistent Manager Magazin (f/m)

Susții Managerul și Managerul Adjunct și coordonezi echipa în lipsa acestora, te ocupi de comenzile de marfă și gestiunea stocurilor, relaționezi cu clienții și procesezi reclamațiile.

Vezi mai multe despre job aici.

Adjunct Manager Magazin (f/m)

Te implici zilnic în activitatea din magazin și susții managerul prin implicare în procesul de coordonare a echipei, recrutare, gestionare marfă, relaționare cu clienții.

Vezi mai multe despre job aici.

Manager Magazin (f/m)

Te implici zilnic în activitatea din magazin și susții managerul prin implicare în procesul de coordonare a echipei, recrutare, gestionare marfă, relaționare cu clienții.

Vezi mai multe despre job aici.

Șef Vânzări (f/m)

Din acest rol complex, dar plin de oportunități, te vei ocupa de activitatea magazinelor de care răspunzi, de recrutare și formare a angajaților.

Vezi mai multe despre job aici.

Ciprian, Manager Magazin

#BucuriaLidl înseamnă mai mult decât crezi!

#BucuriaLild_CiprianMM

Toate posturile disponibile în magazine

Mândri să fim angajator de top!