Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login Bookmarks

Șef Vânzări

Aplică acum!
mj-sef-vanzari
Vânzări

Împreună suntem Lidl, Angajator de Top în România și Europa pentru al șaptelea an consecutiv. Vino alături de noi să faci parte dintr-o echipă pe care te poți baza, în care poți crește și de la care poți învăța în fiecare zi. Contează pe noi pentru un job care îți oferă toate beneficiile și oportunitățile care contează pentru tine.

Rolul tău

  • Contăm pe tine să planifici, organizezi și verifici activitățile magazinelor din aria de responsabilitate;
  • Contăm pe tine să asiguri că principiile companiei sunt implementate corespunzător în magazinele coordonate;
  • Contăm pe implicarea ta activă în gestionarea proceselor de recrutare, formare și retenție a angajaților din echipă;
  • Managerii de magazin din aria coordonată contează pe suportul tău în procesele de vânzări și de personal, totodată cu asigurarea îndeplinirii indicatorii operaționali și de personal;
  • Contăm pe tine să fii persoana de legătură în relația cu autoritățile și să asiguri buna funcționare a tuturor magazinelor din aria de responsabilitate.

Cum îți dai seama că te potrivești?

  • Ai studii superioare finalizate, de preferat în domeniile economic/ comercial, tehnic sau industrie alimentară;
  • Contăm pe experiența ta profesională anterioară în domeniu de minimum 4 ani și minimum 2 ani în coordonarea unei echipe;
  • Contăm pe abilitățile tale de lider și orientare către rezultate;
  • Cunoști limba engleză la nivel avansat; cunoașterea limbii germane constituie avantaj;
  • Contăm pe tine că îți place să fii activ în munca de teren, iar tu contezi pe noi că îți oferim mașină de serviciu (deții permis de conducere categ. B).

Oferta noastră

Îți pregătim un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat. Pentru că ne recompensăm pe măsură angajații, îți oferim un salariu motivant, tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii. Pentru că sănătatea angajaților este foarte importantă pentru noi, vei avea asigurare medicală privată și asigurare de accidente, împreună cu pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei.  Totodată, în funcție de vechimea în Lidl vei primi zile de concediu în plus și o zi cadou cu ocazia zilei de naștere. Desigur, mașina din partea companiei, pe care o poți folosi și în scop personal, vine la pachet cu rolul.

Informații importante legate de procesul de aplicare

Ești cu un pas mai aproape de jobul dorit. Dacă ai un profil de candidat, te poți loga în cont pentru finalizarea aplicației, fără să încarci datele personale și CV-ul. Poți aplica și fără cont, doar cu o adresă de e-mail validă.

Aplică mai multe aici

Aplică pentru unul din cele 0 joburi!

Găsește alte joburi!

Către căutarea unui job
Call Center Recrutare
Call Center Recrutare

luni-joi: 9-17, vineri: 9-15

Număr de telefon: 0800672555