Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login
Bookmarks

Poziții deschise

Pentru noi este important ca încă de la începerea colaborării cu Lidl să beneficiezi atât de un salariu atractiv, cât și de toate beneficiile unei companii mari!

Către pagina de căutare joburi
lidl-ca-angajator-hero

Lidl ca angajator

Povestea Lidl

Suntem prezenți pe piața din România din 2011, timp în care am crescut ambițios și sustenabil, oferind produse de calitate cumpărătorilor, respect partenerilor, proiecte și investiții comunităților și mediului și un loc ideal de muncă angajaților noștri. În prezent avem peste 270 de magazine, 5 centre logistice și peste 8000 de angajați în toată țara și am fost desemnați Angajator de Top atât în România cât și în Europa pentru al patrulea an consecutiv.

Fie că angajații noștri lucrează în sediul central, în centrele logistice sau în magazine, cu toții se dedică acelorași valori și motivației de a face compania Lidl în fiecare zi tot mai bună. Noi le oferim șansa să își construiască o carieră de succes, iar pentru aceasta investim resurse considerabile pentru formarea și dezvoltarea lor pe toate planurile. Doar împreună facem posibilă #BucuriaLidl zi de zi!

Angajator de top pentru al 4-lea an consecutiv

Acesta este Lidl

Oameni surprinzători. Cariere surprinzătoare

Creștem împreună

Toți colegii noștri contribuie în fiecare zi la succesul Lidl. Căutăm persoane ambițioase, dinamice și responsabile, investim în instruirea și dezvoltarea lor și răsplătim performanța, inițiativa și loialitatea.
Ne ghidăm după un set de valori

Cultura Lidl

Punem preț pe calitate, pe respect pentru toți cei cu care interacționăm, pe corectitudine și pe sustenabilitate. Investim în angajați, în comunitate și în protejarea mediului și dezvoltăm relații durabile cu producătorii locali.
Facem lucrurile cu bucurie dintotdeauna

Istoria Lidl

Povestea Lidl a început în 1930 în Nekarsulm, unde se află și astăzi sediul internațional. În România am sosit în 2011, iar de atunci am devenit unul dintre cei mai importanți retaileri.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea face parte din ADN-ul nostru. Creăm un viitor mai bun lucrând responsabil în toate domeniile noastre de activitate pentru a ne reduce impactul și a contribui la dezvoltarea durabilă a societății.

Verkauf-Basilikum-1zu1

Sortiment

Verificăm originea produselor.

Mediu

Construim eficient energetic.

lidl-store

Angajați

Investim în siguranță și confort.

Societate

Susținem ONG-uri și cauze sociale.

parteneri

Parteneri

Susținem producătorii locali.

Parteneri

Alegem furnizori responsabili.

Întrebări frecvente

Cum aplic la un job Lidl

Cont candidat

Procesul de recrutare și selectie

Perioada de onboarding