Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login Bookmarks

Programe pentru studenți

hero-programe-studenti

De ce să te înscrii într-un program?

Pe scurt, pentru că ai mai multe șanse când pornești cu dreptul. Iar acum viitorul este în mâinile tale - tu decizi cum vrei să evoluezi. Noi te susținem cu programe dedicate de management trainee sau internship, cât si programe realizate împreună cu școli partenere, atât pentru magazine, depozite cât și sediul central.

Am venit pentru un job, am rămas pentru o carieră.

Am început cu un job în cadrul programului „Management Trainee”, iar în scurt timp am realizat că pot să obțin mai mult, proporțional cu implicarea mea. Jobul s-a transformat într-o carieră.

Ana, Sediul Central

testimonial-ana-sediu

Programele noastre pentru studenți

junior-buyer
Fii parte din viitoarea generație de buyeri

Programul Junior Buyer

Vrei să fii tu cel care decide produsele care se găsesc la Lidl? Aplică pentru programul nostru de 12 luni și vino să cunoști alături de noi domeniul achizițiilor.
scoala-de-carte-si-meserii
Independență financiară pentru elevi

Școala de Carte și Meserii

Ești elev? Participă la un program de 3 ani de formare teoretică în școli partenere și practică în sediile Lidl, iar la final primești o diplomă de Comerciant-Vânzător recunoscută internațional.
LidlStart

Lidl START

Dă START carierei tale alături de LIDL! Acum e șansa ta să faci parte din cea mai cool echipă! Înscrie-te la internship-ul Lidl START și învață de la unul dintre cei mai mari retaileri din România!