Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login
Bookmarks

Poziții deschise

Pentru noi este important ca încă de la începerea colaborării cu Lidl să beneficiezi atât de un salariu atractiv, cât și de toate beneficiile unei companii mari!

Către pagina de căutare joburi
hero-programe-studenti

Programe pentru studenți

De ce să te înscrii într-un program?

Pe scurt, pentru că ai mai multe șanse când pornești cu dreptul. Iar acum viitorul este în mâinile tale - tu decizi cum vrei să evoluezi. Noi te susținem cu programe dedicate de management trainee sau internship, cât si programe realizate împreună cu școli partenere, atât pentru magazine, depozite cât și sediul central.

Ana, Sediul Central

Am venit pentru un job, am rămas pentru o carieră.

Am început cu un job în cadrul programului „Management Trainee”, iar în scurt timp am realizat că pot să obțin mai mult, proporțional cu implicarea mea. Jobul s-a transformat într-o carieră.

testimonial-ana-sediu

Programele noastre pentru studenți

Fii parte din viitoarea generație de buyeri

Programul Junior Buyer

Vrei să fii tu cel care decide produsele care se găsesc la Lidl? Aplică pentru programul nostru de 12 luni și vino să cunoști alături de noi domeniul achizițiilor.
Independență financiară pentru elevi

Școala de Carte și Meserii

Ești elev? Participă la un program de 3 ani de formare teoretică în școli partenere și practică în sediile Lidl, iar la final primești o diplomă de Comerciant-Vânzător recunoscută internațional.

Lidl START

Dă START carierei tale alături de LIDL! Acum e șansa ta să faci parte din cea mai cool echipă! Înscrie-te la internship-ul Lidl START și învață de la unul dintre cei mai mari retaileri din România!