Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
#bucuriaLidl2

#BucuriaLidl înseamnă mai mult decât crezi

Din magazine, până în depozite și până în sediul central, fiecare dintre noi aduce în echipa Lidl bucuria de a scrie povești despre dedicare, susținere, curaj și ambiție. Nu-i facem loc lui “nu pot”, ci ne ajutăm reciproc pentru ca, împreună, să ajungem mai departe decât crezi.

Împreună facem performanță și ne depășim limitele. Împreună avem grijă să ajungă ce-i mai bun la raft și să dăm #bucuriaLidl mai departe.

Ne implicăm în comunitățile din care facem parte #PentruUnViitor mai bun. Susținem educația de calitate și dezvoltăm proiecte prietenoase cu mediul înconjurător pentru că sustenabilitatea este în ADN-ul nostru.

 

Manifesto #BucuriaLidl

Valorile noastre

Echipa2
Comunitate
Smile

Suntem mai mult decât colegi. Suntem o echipă.

Ne respectăm și punem preț pe relația pe care o construim cu cei din jurul nostru. Știm că suntem diferiți, dar rămânem împreună, iar asta ne apropie de succes.

Este mai mult decât un loc de muncă. Este o comunitate.

Suntem atenți la statistici și rapoarte, dar și la dezvoltarea fiecăruia dintre noi, pentru ca rezultatele bune să fie obținute cât mai eficient.

Este mai mult decât un job. Este o carieră

Învățăm, creștem și ne bucurăm împreună de reușite. Avem zilnic oportunitatea de a descoperi lucruri noi și de a evolua. Cultivăm potențialul fiecăruia și îl aducem la cote maxime.

Iată ce spun colegii noștri: