Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!

Contează pe noi pentru tot ce contează. Aplică pentru un job sigur!

Hero Conteaza pe noi

Manifesto

La Lidl, poți conta pe noi că îți oferim toate beneficiile care contează. Fără jumătăți de măsură, fără compromisuri. Aici contează și liniștea unui job sigur, și șansa de a ajunge cât mai sus. Contează respectul față de oameni și față de timpul lor liber.

Contează pe #noiLidl să faci parte dintr-o echipă pe care te poți baza, în care poți crește și de la care poți învăța în fiecare zi. Meriți un job în care ai și oportunități, nu doar responsabilități și vii cu drag la lucru și lunea, nu doar vinerea.

La Lidl știm ce contează cu adevărat și ținem cont de asta în fiecare zi.

Contează pe noi pentru tot ce contează!

Valorile noastre

Conteaza image slider 1
conteaza pe noi - image slider 2
conteaza-image text slider 3

Contează pe noi că suntem mai mult decât colegi.

La Lidl contează relația pe care o construim cu cei din jurul nostru. Știm că suntem diferiți, dar rămânem împreună, iar asta ne apropie de succes.

Descoperă bucuria de a ști că ceea ce faci tu contează.

Pentru noi contează atenția la statistici și rapoarte, dar și la dezvoltarea fiecăruia dintre noi, pentru ca rezultatele bune să fie obținute cât mai eficient.

Contează pe noi să faci parte dintr-o echipă de succes

Contează pe noi că învățăm, creștem și ne bucurăm împreună de reușite. Avem zilnic oportunitatea de a descoperi lucruri noi și de a evolua. Cultivăm potențialul fiecăruia și îl aducem la cote maxime.

Iată ce spun colegii noștri: