Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login Bookmarks

Programul Hai la mare

HLM clean

În fiecare vară #teamlidl merge pe litoral în programul Hai la mare dedicat colegilor din magazine.

Numai anul trecut, peste 200 de colegi din toate magazinele Lidl din România au venit în ajutorul echipelor noastre de la mare și au avut posibilitatea să cunosască și să interacționeze cu clienți din toată țara și cu colegi din alte sedii regionale.

An de an, gazdele de pe litoral îi primesc pe participanții din program cu brațele deschise, iar noi le susținem eforturile din perioada petrecută în program cu o serie de beneficii precum: diurnă, primă, cazare, decontarea transportului, premii și surprize.

Programul Hai la mare a fos lansat în 2019, când am început cu doar 40 participanți în program. De atunci și până în prezent, am înregistrat peste 600 de înscrieri și peste 2700 de ore petrecute la malul mării, poate chiar și pentru prima data.

Participanții în program povestesc cu drag despre experiențele pe care le-au trăit la mare și cât de faine sunt echipele din care au făcut parte. Atât de faine încât unii dintre ei au ales să se mute definitiv împreună cu familiile lor pe litoral.

Dacă mergi la mare sezonul acesta și intri în magazinele Lidl pentru porția de prospețime, nu uita să le zâmbești colegilor noștri, le vei face experiența și mai frumoasă.

Iată câteva cadre surprinse în plin sezon cu colegii noștri de la mare 👇

Vrei să faci parte și tu din echipa Lidl de la mare?

Descoperă rolurile deschise din magazinele noastre din județul Constanța!

Hai în echipa noastră!