Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login Bookmarks

Logistică

hero-logistica

Ce trebuie să știi despre Logistică

Suntem un pilon central în structura Lidl, alături de departamentele Organizare Vânzări, Gestiune Stocuri, precum și cele responsabile de Sediul Central și Sediile Regionale. Suntem organizați în echipe cu roluri variate dar cu un obiectiv comun: să realizăm și să implementăm strategia de logistică pe termen mediu și lung și să gestionăm fluxul de mărfuri între centre logistice și magazine. 

Logo Logistica

Ce este #BucuriaLidl pentru Răzvan?

trasabilitatea-marfurilor
eliberarea-magazinelor
managementul-transporturilor
gestionare-marfuri

Trasabilitatea mărfurilor

Rolul echipei este să vegheze la siguranța alimentară a clienților urmărind trasabilitatea mărfurilor pentru produsele alimentare fără temperatură și pentru cele cu temperatură controlată. 

Atenție pentru mediul înconjurător

Pe măsură ce produsele noi intră în magazine, ambalajele și produsele deteriorate trebuie să își găsească locul potrivit. O echipă dedicată gestionează relația cu reciclatorii și colectorii. 
 

Managementul transportului

 Pentru ca produsele să ajungă pe rafturi, iar deșeurile să fie reciclate într-un mod sustenabil pentru comunitate și mediul înconjurător, această echipă negociază, contractează și gestionează relația cu transportatorii și partenerii Lidl. 

Gestionare flux mărfuri

Această echipă este interfață între mai multe departamente și se asigură că produsele ajung pe rafturi în condiții optime, pentru a satisface atât exigențele clienților, cât și nevoile companiei. 

Aducem gusturi din toată lumea sub un singur acoperiș

Fiecare coleg este responsabil de o componentă la fel de importantă a mecanismului, însă doar împreună suntem eficienți și putem aduce gusturi și produse din toată lumea într-un magazin.

Logistică

testimonial-logistica

Lucruri cu care ne mândrim

Am actualizat flota de transport cu camioane euro 5 și euro 6 și am redus distanța medie per depozit ca să reducem astfel consumul de combustibil și cantitatea de emisii generate.

facts-logistica

Campioni la reciclat

Colectare selectivă a ambalajelor

Reducem emisiile

Mașini mai eco și rute mai scurte.

facts-logistica

Ne dezvoltăm verde

Centre cu amprentă de carbon redusă

Eliminăm risipa

Investim în Banca de Alimente.

Dacă îți plac pozițiile strategice, locul tău este aici.

Proiectele noastre de succes

colectare selectiva
Îți pasă de mediu?

Colectare Selectivă a Bateriilor

Prin proiectul „Reciclezi și ieși pe plus! 7+1” încurajăm clienții să protejeze mediul și să aducă în magazinele Lidl baterii și acumulatori portabili uzați. În acest fel, asigurăm rata anuală de colectare pentru Lidl în România.
Leon
Vrei să înveți?

Leon - Learning Online

Este un proiect care are ca scop școlarizarea sistematică a fiecărui angajat individual. Cuprinde 8 module tematice și interactive pe care fiecare angajat (nou sau vechi) le parcurge separat, iar la finalul fiecărui modul efectuează un test pentru validarea cunoștințelor.
liga-campionilor
Susții competitivitatea?

Liga Campionilor „Sediile Regionale”

Încurajăm performanța prin întrecere și premiem cel mai performant depozit.
valorificarea-materialelor-reciclabile
Vezi opotunitățile în orice provocare?

Valorificare materiale reciclabile

Colectăm selectiv deșeurile pentru a le recicla și valorifica împreună cu partenerii specializați. Căutăm să fim mereu mai eficienți în colectare pentru o mai mare valorificare.
quntiq
Crezi în eficientizare?

Quintiq

Folosim un soft de gestionare transport de ultimă generație care facilitează planificarea activității de transport din sediile regionale. Astfel luăm decizii mai informate, reducem timpii de așteptare și costurile de transport.
telematik
Monitorizarea transportului

Telematik

Rolul sistemului telematik este de a oferi utilizatorului o privire de ansamblu a activității unui mijloc de transport pe care este montat acest sistem. Astfel se poate face o localizare în timp real a mijlocului de transport, urmărirea temperaturii de transport, ruta pe care circulă camionul și monitorizarea deschiderii ușilor.