Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login Bookmarks

Organizare vânzări

hero-vanzari

Ce trebuie să știi despre Organizare Vânzări 

Suntem o parte componentă a departamentului de Vânzări din Sediul Central, alături de departamentele responsabile de Logistică și Gestionarea Stocurilor. Rolul nostru principal este să eficientizăm și să creștem performanța în modul de lucru al colegilor din magazine. Suntem responsabili de dezvoltarea colegilor, gestionarea sistemelor utilizate în magazine și îmbunătățirea proceselor.

legume-si-fructe
urmarim-performanta
pulsul-cumparatorilor

Optimizăm vânzările

Partea cea mai importantă a activității nostre este să susținem dezvoltarea colegilor din magazine și să implementăm proiecte care să ușureze activitatea colegilor noștri. Astfel obținem procese eficiente și o performanță ridicată.

Urmărim performanța

Cerem constant feedback de la colegii noștri din magazine cu privire la nevoile lor de dezvoltare, urmărim indicatorii de performanță și propunem strategii de dezvoltare pe baza acestora.

Suntem atenți la nevoile clienților

Urmărim nevoile clienților și gradul lor de satisfacție în magazinele Lidl si implementăm proiecte menite să le ofere experiențe memorabile.

Îmi place să fiu implicat și să îmi ajut colegii

Analizez feedback-urile venite din vânzări și indicatorii de performanță pentru a avea o imagine de ansamblu, apoi caut cele mai bune soluții care să îi ajute pe colegii din magazine.

Cristian M., Vânzări

testimonial-orga-vanzari

Lucruri cu care ne mândrim

Departamentul Organizare Vânzari are rolul de adaptare a conținutului modulelor de școlarizare la procedurile locale și ne mândrim că avem cel mai mare grad de utilizare și finalizare a cursurilor la nivel internațional.

facts-vanzari

Cei mai școliți colegi

Participanți și absolvenți LEON

Urmărim productivitate

Prin colegi performanți și dinamici

facts-vanzari

Avem o Echipa de Succes

Încurajăm performanța echipei.

Avem Colegi de nota 10

Încurajăm performanța individuală.

Dacă îți plac pozițiile strategice, locul tău este aici.

Proiectele noastre de succes

Campionat Echipa de succes
Susții competitivitatea?

Campionat „Echipa de Succes”

Campionatul "Echipa de Succes" încurajează munca în echipă și recompensează perfomanța acestora.
programe-recomandari
Prioritizezi activitățile esențiale?

Productivitatea

Combinăm organizarea, starea de spirit pozitivă, comunicarea și dinamism pentru a ne concentra pe elementele ce ne aduc valoare în muncă.
Coleg Nota 10
Cei mai apreciați colegi!

Coleg de nota 10

Încurajăm performanța și promovăm colegii care susțin echipele spre succes.
leon
Crezi în învățare continuă?

LEON

Prin programul de Learning Online, angajații LIDL au acces la un sistem de e-Learning prin care pot acumula noi informații, pot înțelege cu ușurință procesele și exersa competențele necesare rolului.
lidl-store
Asigurăm disponibilitatea de marfă

Îmbunătățim procesul de comandă

Dezvoltăm sisteme pentru automatizarea comenzilor în magazinele noastre astfel încât să asigurăm disponibilitatea de marfă.
scoala-de-carte-si-meserii
Vrei să formezi viitorii colegi?

Școala de Carte și Meserii

Program pentru elevi de liceu (formare teoretică în școli partenere și practică în sediile Lidl), care le asigură la final o diplomă de Comerciant-Vânzător recunoscută internațional și independență financiară.
cladire-lidl
Te grăbești?

Coffee to Go

Oferim clienților noștri posibilitatea de a savura o cafea proaspătă preparată în magazinele noastre, punându-le la dispoziție o gamă formată din 16 tipuri de băuturi.
LIMO2
Totul la un click distanță!

LIMO - Lidl Mobile

Am eficientizat munca colegilor Șefi de Vânzări prin înglobarea tuturor aplicațiilor necesare în activitatea de zi cu zi în tabletă, fără a mai fi necesare alte instrumente de lucru.