cariere.lidl.ro

Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Login Login Bookmarks Bookmarks

Poziții deschise

Pentru noi este important ca încă de la începerea colaborării cu Lidl să beneficiezi atât de un salariu atractiv, cât și de toate beneficiile unei companii mari!

Către pagina de căutare joburi
Caută joburi
hero-vanzari

Organizare vânzări

Ce trebuie să știi despre Organizare Vânzări 

Suntem  o parte importantă a departamentului de Vânzări din Sediul Central, alături de departamentele responsabile de Logistică și Gestiunea Stocurilor. Rolul nostru principal este să organizăm și să creștem eficiența modului de lucru al colegilor din magazine. Suntem responsabili atât pentru ceea ce văd clienții în interacțiunea cu personalul de vânzări, cât și pentru tot ceea ce se întâmplă în spate, de la administrarea mărfurilor la gestionarea sistemelor.  

optimizam-vanzari
urmarim-performanta
pulsul-cumparatorilor

Optimizăm vânzările

 Partea cea mai importantă a activității noastre zilnice este să îmbunătățim și să implementăm proiecte și procese care îi ajută pe colegii din vânzări din magazine să lucreze mai eficient. 

Urmărim performanța

 Cerem constant feedback de la colegii din magazine cu privire le nevoile și gradul de satisfacție al clienților, urmărim indicatorii de performanță și propunem strategii de dezvoltare pe baza acestora.

Suntem atenți la nevoile clienților

Urmărim nevoile clienților și gradul lor de satisfacție în magazinele LIDL și concepem programe care să le ofere noi experiențe memorabile. 

Cristian M., Vânzări

Îmi place să fiu „la butoane”

Este ca un joc de strategie: analizez feedback și indicatori de performanță ca să am o imagine de ansamblu și apoi caut cele mai bune optimizări care să îi ajute pe colegii din magazine.

testimonial-orga-vanzari

Lucruri cu care ne mândrim

Departamentul Organizare Vânzari are rolul de adaptare a conținutului modulelor de școlarizare la procedurile locale și ne mândrim că avem cel mai mare grad de utilizare și finalizare a cursurilor la nivel internațional.

facts-vanzari

Cei mai școliți colegi

Participanți și absolvenți LEON.

Servim cea mai bună cafea

93 cafele vândute/zi în Lidl To Go.

Dacă îți plac pozițiile strategice, locul tău este aici.

Proiectele noastre de succes

Susții competitivitatea?

Campionat „Echipa de Succes”

Program pentru absolvenți care îi aduce în contact cu mediul nostru de lucru, îi implică în proiecte reale și îi răsplătește pe cei care obțin cele mai bune rezultate cu oferte de angajare permanentă în cadrul LIDL.
Crezi într-un lovebrand?

Electric Castle

Noi credem că prima asociere LIDL trebuie să fie cu o experiență memorabilă și de aceea ne implicăm în construirea atmosferei frumoase la unul dintre cele mai iubite festivaluri.
Ce părere au clienții?

Evaluarea filialei de către clienți

Am implementat online și în magazine un program de preluare a feedbackului de la clienți.
Iubești animalele?

Hrană pentru animale

Ne pasă de animale și suntem împotriva risipei. Salvăm hrana pentru animale cu ambalaj deteriorat, o reîmpachetăm și o oferim ONG-urilor care se ocupă cu îngrijirea animalelor fără stăpân.
Crezi în învățare continuă?

LEON

Prin programul de Learning Online, angajații LIDL au acces la un sistem de e-Learning prin care pot acumula noi informații, pot înțelege cu ușurință procesele și exersa competențele necesare rolului.
Te grăbești?

Lidl To Go

Bucătăria Lidl pune mare accent pe preparate delicioase cu produsele Lidl, dar ne-am propus să le oferim gustul delicios în produsele ready to go și celor care se grăbesc sau caută doar o gustare pentru prânzul la birou.
Vrei să formezi viitorii colegi?

Școala de Carte și Meserii

Program pentru elevi de liceu (formare teoretică în școli partenere și practică în sediile Lidl), care le asigură la final o diplomă de Comerciant-Vânzător recunoscută internațional și independență financiară.