Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login Bookmarks

Resurse umane

hero-hr

Rolul departamentului Resurse Umane 

Suntem parteneri strategici pentru dezvoltarea sustenabilă a Lidl în România, iar rolul nostru este să creștem la maximum potențialul celei mai valoroase resurse pe care o avem – oamenii noștri. Îmbrățișăm schimbarea și fiecare oportunitate pe care o creează. Ne concentrăm eforturile pe adus valoare companiei prin satisfacția muncii angajaților Lidl și suntem devotați recrutării, formării profesionale, recompensării și loializării personalului. 


Echipele din departamentul de Resurse Umane sunt responsabile de recrutare și employer branding, servicii de HR, formare și dezvoltare și, nu în ultimul rând, aspecte sociale.  

echipa-recrutare
echipa-employer-branding

Echipa de recrutare

Suntem responsabili cu derularea proceselor de recrutare și selecție internă și externă, plus identificarea de talente pentru organizație. Punem accent pe experiența candidatului. 

Echipa Employer Branding

Dezvoltăm și implementăm strategia de brand de angajator Lidl în România prin acțiuni tactice și campanii de imagine. Coordonăm târguri de carieră și ne implicăm în acțiuni de imagine Lidl. 

Dăm mai departe #BucuriaLidl împreună cu Georgiana!

Proiectele echipei de Recrutare și Employer Branding

bucuria-lidl
Campanie de brand

#BucuriaLidl

Campania de brand de angajator lansată în 2018 aduce în centrul atenției colegii, eroii principali care fac posibilă #BucuriaLidl zi de zi în magazine, depozite sau sediul central.
TE_RO2023
Certificare anuală

Angajator de top

Pentru al șaptelea an consecutiv am obținut certificarea de “Top Employer”, atât în România, cât și în Europa, în urma unui amplu proces de auditare a practicilor și strategiilor de business și HR.
junior-buyer
Programe pentru studenți

Junior Buyer

Pregătim viitorii achizitori prin recrutarea celor mai promițători studenți sau proaspăt absolvenți printr-un program de 12 luni, relevant pentru toate etapele procesului de achiziție de produse.
programe-recomandari
Încurajăm atragerea valorilor

Programe de recomandări

Din 2019 am implementat un program care încurajează și recompensează colegii din magazine și depozite să recomande viitori colegi pentru anumite poziții.
#BucuriaLidl Ana

Ana, Recruitment Specialist

#BucuriaLidl înseamnă mai mult decât crezi

Echipa de Servicii de Resurse Umane

salarizare
administrare-personal
compensatii si beneficii
dreptul-muncii
proiecte-digitalizare

Salarizare

Ne ocupăm cu plata salariilor, dar suntem responsabili și de procese în zona de concedii și evidența orelor lucrate. 

Administrare personal

Ne ocupăm de administrarea personalului la nivel de sediu central și regiuni, de gestionarea corectă a dosarelor de personal și de modificările privind datele de bază ale angajaților. 

Compensații și beneficii

Suntem responsabili cu implementarea politicilor în zona de compensații și beneficii în acord cu tendințele pieței și le oferim suport colegilor prin studii și cercetări de piață. 

Dreptul muncii

Suntem responsabili de consilierea, instruirea și oferirea suportului necesar colegilor din companie cu privire la procedurile legale interne și reglementările externe de legislația muncii. 

Proiecte de digitalizare și sisteme HR

Asigurăm funcționalitatea sistemelor de resurse umane, desfășurând proiecte de digitalizare și activități de mentenanță a tuturor platformelor și aplicațiilor de HR. 

Echipa de Learning&Development

Suntem partener strategic de învățare și dezvoltare, iar misiunea noastră este să creăm contexte și oportunități de învățare pentru creșterea potențialului angajaților și dezvoltarea unei culturi de leadership. 

Proiectele echipei de Learning&Development

noi-lidl
Performanță

Academiile LidlShip

Aducem împreună rolurile de conducere din companie într-un demers care urmărește dezvoltarea unei echipe de lideri. Programele includ workshopuri de leadership și antreprenoriat dedicate echipelor din vânzări, depozit, birourile administrative și sediul central.
cursuri-limba-germana
Dezvoltare

Cursuri de limba germană

Cursurile de limba germană reprezintă un beneficiu oferit colegilor din Sediile Regionale și Sediul Central care utilizează această limbă în activitatea desfășurată, în interacțiunea cu departamentele internaționale sau în materiale și prezentări.
team-development
Echipă

Team Developement

Este un program care susține evoluția unei echipe în ciclul Forming-StormingNorming-Performing, cu implicarea activă atât a managerului, cât și a membrilor echipei.
scoala-de-carte-si-meserii
Programe pentru studenți

Școala de carte și meserii

Ajutăm elevi de liceu să obțină o certificare internațională și experiență neprețuită în cadrul unui program care include atât cursuri în liceele participante, cât și practică în magazinele Lidl.

Echipa de Engagement 

Scopul nostru este analizarea climatului organizațional și retenția angajaților prin creșterea satisfacției și îmbunătățirea experienței acestora.  
Ne asumăm un rol neutru, de mediator care caută punctul comun între dorințele și nevoile angajațiilor și obiectivele de business. Consultarea frecventă a angajaților este pentru noi un principiu care stă la baza tuturor proiectelor interne.  
Mai mult decât atât, ne implicăm în dezvoltararea și urmărirea constantă a setului de valori organizaționale, comportamentelor si a principiilor de leadership care fac din Lidl un angajator de top și un brand de succes. 

Dacă vrei să construiești echipe de top, locul tău este aici.