Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login
Bookmarks

Poziții deschise

Pentru noi este important ca încă de la începerea colaborării cu Lidl să beneficiezi atât de un salariu atractiv, cât și de toate beneficiile unei companii mari!

Către pagina de căutare joburi
hero-financiar

Financiar

Rolul Departamentului Financiar 

Noi asigurăm organizarea şi desfăşurarea activităţii financiare, contabile și fiscale în conformitate cu dispoziţiile legale și suntem responsabili, printre altele, cu înregistrarea în contabilitate a tuturor operațiunilor ce reflectă activitatea de zi cu zi a companiei. 

Responsabilitățile Departamentului Financiar

aria-de-activitate
taxe
tinem-evidenta-contabila
consultant-sap

Arie extinsă de activitate

 Ne ocupăm de partea contabilă - financiară pentru tot ce se construiește, se închiriază și se vinde în magazine, precum și pentru colaborările cu furnizorii. 

Taxe

 Calculăm, declarăm și plătim taxelele și impozitele și gestionăm controalele fiscale pentru toate firmele din grupul Lidl din România.

Ținem evidența contabilă

Ne ocupăm de înregistrarea facturilor de costuri și investiții, a facturilor de marfă ținem gestiunea vânzărilor și a plăților.

Consultant SAP FI-CO

 Suntem consultant pe modulul financiar al programului SAP. 

Departament Taxe

Aici ne putem folosi toată experiența

Am lucrat în firme de consultanță fiscală și contabilă, iar acum putem să punem în practică sfaturile pe care înainte le ofeream altora. Acest lucru ne aduce satisfacție în fiecare zi!

Testimonial Financiar

Dacă ții la rigori și conformitate, locul tău este aici