Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login
Bookmarks

Poziții deschise

Pentru noi este important ca încă de la începerea colaborării cu Lidl să beneficiezi atât de un salariu atractiv, cât și de toate beneficiile unei companii mari!

Către pagina de căutare joburi
hero-it

IT

Rolul Departamentului Organizare IT

Departamentul Organizare IT este compus din cinci subdepartamente (Infrastructure Management, ISO, Service & Support, Consulting, Office Management), fiecare cu rol specific, dar conectat la celelalte. Împreună, acestea creează, întrețin, optimizează și dezvoltă infrastructura IT pe baza căreia funcționează toate activitățile din cadrul companiei.

Pentru aceasta, specialiștii noștri testează echipamentele și sistemele noi care vor fi implementate în mediul constructiv, administrează servere, calculatoare, dispozitive mobile, dispozitive de comunicație și case de marcat, dar și monitorizează procesele de business susținute de sistemele pe care le administrează.

Irina, Șef departament

#BucuriaLidl înseamnă mai mult decât crezi!

#BucuriaLidl_Irina_IT
office-management
infrastructura
Verkauf-Basilikum-1zu1
iso
support

Office Management

Rolul nostru este de suport pentru celelalte subdepartamente. Ne ocupăm cu preluarea documentelor administrative și cu implementarea fluxului proceselor administrative.

Infrastructure Management

Rolul nostru este să planificăm și să implementăm infrastructura de comunicație, să instalăm și să configurăm serverele și să îmbunătățim procesele specifice de IT.

Consulting

Oferim consultanță celorlalte departamente pe proiecte și procese care implică sisteme de retail, dar ne ocupăm și de designul și adaptarea acestor în funcție de necesități legislative și de business.

ISO

În cadrul acestui subdepartament, rolul nostru este să implementăm politicile de securitate, precum și să oferim sprijin și consultanță în vederea elaborării proiectelor care implică dispozitive IT.

Service & Support

Responsabilitățile noastre includ instalarea stațiilor de lucru, dar și preluarea și încadrarea sesizărilor de service și asistență de la utilizatorii Lidl România.

Echipa IT

#BucuriaLIDL are suflet digital

Experiența Lidl este mai plăcută când vezi că în spatele „magiei” este foarte multă tehnologie. Rolul nostru este să găsim soluții tehnice care funcționează mereu optim.

testimonial-it

Dacă ești pasionat de tehnologie, locul tău este aici.