Oameni surprinzători, cariere surprinzătoare!
Caută joburi Login Bookmarks

Juridic & Conformitate

hero-juridic

Rolul Departamentului Juridic & Conformitate

Departamentul Juridic are patru zone de competență: juridic în sens larg, asigurări, conformitate și protecția datelor. Fiecare dintre aceste zone are multiple îndatoriri și persoane de contact care interacționează cu celelalte departamente sau cu partenerii externi.

Responsabilitățile Departamentului Juridic

drept-corporativ
consultanta-juridica
contracte
litigii
monitorizare
training

Drept corporativ

Suntem responsabili de înregistrarea de noi companii, adrese secundare, declararea de noi activități, actualizarea articolului de asociere, pregătirea deciziilor acționarilor și consiliului etc.

Consultanță juridică

Oferim consultanță în toate domeniile (cu excepția dreptului muncii și a legislației fiscale) și suntem parteneri de afaceri pentru departamente.

Contracte

Ne ocupăm de întocmirea tuturor tipurilor de contracte, de la pregătire la revizuire. Suntem specialiști în proprietate intelectuală și înregistrarea mărcilor comerciale.

Litigii

Suntem responsabili de aproape toate reclamațiile contravenționale în etape procedurale diferite și de cazuri penale.

Monitorizare

Efectuăm monitorizare legală continuă și permanentă a dispozițiilor legale cu impact asupra activității noastre (contribuții la diferite proiecte legislative prin AMRCR).

Training

Instruim colegii pe diferite teme legale precum contracte, drept concurență, promoții, etc.

Suntem parteneri de afaceri

Rolul nostru presupune mai mult decât să veghem la „respectarea regulilor”. Oferim consiliere pentru ca Lidl să crească fără obstacole.

Echipa Juridic

Testimonial Juridic

Alte zone juridice

asigurari
conformitate
protectia-datelor

Asigurări

Soluționăm probleme legate de pachetul de asigurări, procesăm cererile de daună și soluționăm situațiile de daună, verificăm depozite și filiale și contribuim la instruirea angajaților.

Conformitate

Suntem implicați în toate subiectele de conformitate, de la conștientizarea sistemului de management, la asistență legală, realizarea investigațiilor, evaluarea riscurilor și instruire.

Protecția datelor

Suntem responsabili de tot ce ține de protecția datelor, inclusiv avize legale, instruire, contracte, audituri pentru protecția datelor, păstrarea înregistrărilor.

Dacă ții la rigori și conformitate, locul tău este aici.